I_MNL (01-06-14)
Λοιπόν nino τώρα με έβαλες σε μεγάλους πειρασμούς!
Πολύ ωραίο το ταξίδι σας
Σκέφτομαι λοιπόν να έρθω στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα και να επισκεφθώ κάποια μέρη. Αν δεν κάνω λάθος, έχεις τετρακίνητο το Χ3.
Απλό πισωκίνητο, αυτόματο με χειμερινά λάστιχα θα τα καταφέρει;
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Nino (01-06-14)
I_MNL (01-06-14)
Eννοώ στα χιόνια
Και είναι αυτόματο.... και βαρύ....Για τον Ιαγουάρο λέω
Οπότε λες θα είναι ΟΚ
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Και εγω για αυτο λέω!
Με τα σωστά ελαστικα(χειμερινά) μη σου πω οτι το πίσωκινητο ειναι και καλύτερο στο χιόνι!
Ασε που πάντα οι δρόμοι θα ειναι καθαρισμενοι. Αξίζει πραγματικά αυτή η εκδρομή.
I_MNL (01-06-14)
Σήμερα χάρη κα πολύ την ημερα,το αυτοκίνητο και γενικά την όλη φαση!ξεκίνησα γύρω στις 9 απο Άργος με ακόμα 3 ατομα με προορισμό Αράχωβα.μετα την καζά καταχαρηκαμε το χιονισμένο τοπιο,Θήβα με τις άπειρες γούβες,Λειβαδιά και Αράχωβα.πολύς κόσμος αλλά σχετικα ήσυχα.φαγητο,ενα καφεδακι στην πλατεια στα γρήγορα...κατόπιν μου ήρθε η ιδέα να πάμε Χαλκίδα,που δεν είχαν παει οι υπόλοιποι και εγώ να θυμηθω!και εγένετο...περάσαμε σουπερ αν και εχουμε λίγο κούραση!Κιλκίς μπήκα σπίτι και το μονο που έχω να πω σε ένα αυτοκινιτιστικο φόρουμ είναι οδηγατε γιατί είναι το πάθος μας και κυρίως ΖΕΙΣΤΕ γιατί μια ζωή την έχουμε!!!!
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
Ptboul (16-02-15)