H ειδικη πολυ τεχνικη με μικρα χωματινα κομματια , συνεχομενες εναλλαγες στο ταπητα. Τα ειχε ολα, αργες φουρκετες , μεγαλης διαρκείας στροφες, γρηγορες, γλιστερες. Περνουσαμε γηπεδα, παρκα, πορτες. Τα ειχε ολα. Μοναδικα μειονεκτηματα η οριοθετηση σε καποια σημεια και οι σιδεροβεργες στα apex.
Ξεκιναμε κρυοι το πρωτο και παμε για διερευνητική. Οι δοκιμες με το σαξο ελαχιστες. Ουσιαστικα δε γνωριζω τιποτα. Προσπαθω να βρω φρενα, ιδανικες ταχυτητες στο σασμαν. Χανω πολυ στο πρωτο με χρονο 7.45
Παμε για δευτερο , μπαινω χαλαρος αλλα βρισκω γρηγορο και σταθερο ρυθμο. Αρχιζω και κλεβω μετρα αφου το απιστευτο μπλοκε βοηθουσε να μενω κλειστος στις στροφες με γκαζι. Προς εκπληξη μου κανουμε χρονο 7.29 , 3ος χρονος γενικης!
Στο τριτο εχουμε στοχο μονο τερματισμο με ενα γρηγορο αλλα φυλαγμενο ρυθμο. Χρονος 7.31
Καμια στιγμη δε σκεφτηκα χρονους, θεσεις. Ημουν απολυτα ηρεμος και το διασκεδαζα. Στο τελος ηρθε το βαθρο σχετικα ευκολα.
Τα αυτοκινητα στην Α6 ηταν 21 με πολυ καλο επιπεδο πληρωματων και αυτοκινητων. Αυτο με εκανε πολυ χαρουμενο αφου η τριτη θεση με αυτον τον ανταγωνισμο μετρουσε πολυ περισσοτερο για μενα και τον συνοδηγο μου. Επισης τα C2R2 που ειχαμε μπροστα μας ειναι καλυτερα ως αγωνιστικα.
Ευχαριστω πολυ το συνοδηγο μου Γιαννη Κακεπακη, που και αυτος για πρωτη φορα καθοταν στο δεξι καθισμα να διαβαζει.
Οσο για σαξο δεν εχω λογια.
Δεν εχω οδηγησει ΠΟΤΕ σαξο/106 πολιτικο. Δεν ξερω καν πως στριβουν σε πολιτικη εκδοση.
Το αυτοκινητο του Κακεπακη ειναι διαμαντι. Μοτερ , σασμαν, αναρτηση, φρενα ειναι κορυφαια. Ουτε υπερστροφη, ουτε υποστροφη. Το κανεις οτι θελεις. Συμπεριφορα καρτ. Φρενα μεσα στη στροφη , κατεβαζεις , στριβεις και πατας γκαζι πριν το apex... Τοσο απλα...
Θα ανεβασω βιντεο αργοτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos///3 : 01-07-13 στις 13:07
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo