Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 44

Θέμα: iPhone 5: ανακοινώνεται τον Ιανουάριο;

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

όπως και να το κάνουμε το design είναι πολύ σοβαρό ατού για το οτιδήποτε κυκλοφορεί
    στην παγκόσμια αγορά. αν μαζί με μια καλή εμφάνιση συμβαδίζει και άλλα πράγματα τότε
    πέτυχε το γλυκό.
    επίσεις το ipad το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον - ελαφρύ - γρήγορο για φορητή συσκευή
    σπιτιού έναντι του κωλοnotebook που σέρνω εδώ και εκεί.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nfot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και θα φαω κραξιμο, ειδικα στο φορουμ αυτο, οι περισσοτεροι το αγορασαν για να διαφερουν, οπως ακριβως αγοραζουν BMW moto. Αδιαφορουν γαι τις δυνατοτητες του μιας και ελαχιστοι ασχολουνται. Πουλ μουρ και ξερο ψωμι δλδ.
    Οπως είπε και ο Στάθης. Διαφέρει όποιος ΔΕΝ έχει iphone και όχι όποιος έχει.

Πριν 2 χρόνια το iphone είχε πιάσει ήδη κορυφή. Ολοι το ήθελαν και θεωρούνταν "trendy".
    Επειδή είμαι αρεκτά "αντι-τρεντικός", και δεν μου αρέσει να ψωνίζω αυτό που αποτελεί must της εποχής, διάλεξα μια άλλη συσκευή την HTC Touch Pro.
    H οποία ήταν και 2 κατοστάρικα ακριβότερη τότε (δεν την πλήρωσα μιας και ήταν άθροισμα επιδοτοσήσεων σε επαγγ/κό πακέτο συνδέσεων).
    Το αποτέλεσμα είναι να εύχομαι να ήμουν λίγο πιο "trendy" τότε και να είχα διαλέξει το iphone.
    Καλό το raphael δε λέω, με καλλίτερα τεχνικά χαρακτηριστικα απο το μήλο, αλλά είναι σε άλλη διάσταση το iphone τι να λέμε...

3. The Following 3 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

Thomelef (24-08-10), Vasilis (24-08-10), Z4 DCT (25-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπως είπε και ο Στάθης. Διαφέρει όποιος ΔΕΝ έχει iphone και όχι όποιος έχει.

Πριν 2 χρόνια το iphone είχε πιάσει ήδη κορυφή. Ολοι το ήθελαν και θεωρούνταν "trendy".
    Επειδή είμαι αρεκτά "αντι-τρεντικός", και δεν μου αρέσει να ψωνίζω αυτό που αποτελεί must της εποχής, διάλεξα μια άλλη συσκευή την HTC Touch Pro.
    H οποία ήταν και 2 κατοστάρικα ακριβότερη τότε (δεν την πλήρωσα μιας και ήταν άθροισμα επιδοτοσήσεων σε επαγγ/κό πακέτο συνδέσεων).
    Το αποτέλεσμα είναι να εύχομαι να ήμουν λίγο πιο "trendy" τότε και να είχα διαλέξει το iphone.
    Καλό το raphael δε λέω, με καλλίτερα τεχνικά χαρακτηριστικα απο το μήλο, αλλά είναι σε άλλη διάσταση το iphone τι να λέμε...

Εκανα ακριβως το ιδιο!!!!
    Απο αντιδραση το επαιξα διαφορετικος....πηρα ενα htc p-3600 μετα αφου με απογοητευσε δεν εβαλα μυαλο και πηρα ενα καρω λεφτα το ανανεωμενο nokia E90 communicator...αλλη μουφα....
    Τωρα παραγγειλα 2 iphone4 και ηρεμησα....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα πλαισια ενος εποικοδομητικου διαλογου..και με καλη προθεση!!!
    εχω κανα δυο ερωτησουλες?
    γιατι ειδικα στο φορουμ αυτο?
    οι bmw moto ειναι πουλ μουρ αλλα τα αυτοκινητα οχι?
    τα υπολοιπα smart phones οι χρηστες τους ειναι συνηδητοποιημενοι γνωστες?
    φιλικα και το κουβεντιαζουμε!
    Δε διαφωνω οτι και τα αυτοκινητα της BMW εμπεριεχουν τον παραγοντα πουλ μουρ, αλλα τουλαχιστον εμπεριεχουν και οδηγοκεντρικη φιλοσοφια. Αξιοπρεπη – σπορτιφ στησιμο, καλη αισθηση τιμονιου, πληροφορηση του οδηγου.
    Απο την αλλη, το περιφημο R 1200 GS, που αποτελει τον κυριο ογκο πωλησεων μοτο της BMW, ποτε δεν το συμπαθησα εμφανησιακα, αλλα και οσες φορες το οδηγησα, επισης δεν το συμπαθησα. Αποκομμενη αισθηση εντελως. Καμια απολυτως πληροφορηση για τον μπροστινο τροχο, καμια αισθηση στη μανετα του φρενου. Για τον boxer η αποψη μου ειναι οτι ανηκει στην προηγουμενη 50ετια+ και εκει επρεπε να μεινει. Τα υπολοιπα moto BMW δεν τα εχω οδηγησει, αλλα με τοσο ισχνες πωλησεις που εχουν, δε νομιζω οτι επιρρεαζουν ιδιαιτερα τη μοτο εικονα της εταιρειας.

Ειδικα στο φορουμ αυτο, γιατι οπως ειναι φυσικο, υπαρχειμια σχετικη προκαταληψη για την εταιρεια με τον ελικα.
    Τα υπολοιπα smartphone εχουν σαφως πιο λογικη τιμη και αναλογικα περισσοτερες δυνατοτητες, συνηθως.

Φυσικα και φιλικα και μεσα στα πλαισια του διαλογου. Αν θελαμε μονολογο, υπαρχουν και καθρεφτες.

Rides
    0

Προεπιλογή

Δε διαφωνω οτι και τα αυτοκινητα της BMW εμπεριεχουν τον παραγοντα πουλ μουρ, αλλα τουλαχιστον εμπεριεχουν και οδηγοκεντρικη φιλοσοφια. Αξιοπρεπη – σπορτιφ στησιμο, καλη αισθηση τιμονιου, πληροφορηση του οδηγου.
    Απο την αλλη, το περιφημο R 1200 GS, που αποτελει τον κυριο ογκο πωλησεων μοτο της BMW, ποτε δεν το συμπαθησα εμφανησιακα, αλλα και οσες φορες το οδηγησα, επισης δεν το συμπαθησα. Αποκομμενη αισθηση εντελως. Καμια απολυτως πληροφορηση για τον μπροστινο τροχο, καμια αισθηση στη μανετα του φρενου. Για τον boxer η αποψη μου ειναι οτι ανηκει στην προηγουμενη 50ετια+ και εκει επρεπε να μεινει. Τα υπολοιπα moto BMW δεν τα εχω οδηγησει, αλλα με τοσο ισχνες πωλησεις που εχουν, δε νομιζω οτι επιρρεαζουν ιδιαιτερα τη μοτο εικονα της εταιρειας.

Ειδικα στο φορουμ αυτο, γιατι οπως ειναι φυσικο, υπαρχειμια σχετικη προκαταληψη για την εταιρεια με τον ελικα.
    Τα υπολοιπα smartphone εχουν σαφως πιο λογικη τιμη και αναλογικα περισσοτερες δυνατοτητες, συνηθως.

Φυσικα και φιλικα και μεσα στα πλαισια του διαλογου. Αν θελαμε μονολογο, υπαρχουν και καθρεφτες.
    ειμαι off topic πολυ!!!!!!

Ειχα...
    cbr 600f
    super tennere
    xtz660
    xt600
    gs1150
    gs1200
    Δεν κανω πουλ μουρ για τα μηχανακια που ειχα....ετσι κι αλλιως απλα ηταν. απλα τονιζω οτι εχω καβαλησει αρκετα και εχω κανει πολλα χλμ

Aπο τακαλυτερα μηχανακια που εχω οδηγησει....σταθερο,με εναν κινητηρα αθανατο,με φρενα καλα, με τρομερη ανεση, με μεγαλη αυτονομια, με πολυ καλο εξοπλισμο και ακομα καλυτερα εξτρα.....

Τελικα ενα μηχανακι πρεπει να ξερεις για τι λογο και χρηση το αγοραζεις......
    Φιλικα Γιαννης
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 25-08-10 στις 02:51
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν και ειδικα στα μηχανακια παντα αυτο που εχει και καβαλα ο καθενας ειναι παντα το καλυτερο και φυσικα αυτο που δεν χαλαει ποτε (σε αντιθεση με τα αυτοκινητα) αν ρωτησεις κατοχους bmw ή παρακολουθησεις φορουμ αντιστοιχα, θα βγαλεις το εξης συμπερασμα... ειναι ενα πληρες ολοκληρωμενο μηχανακι(gs) και κανει πολλα και διαφορετικα γουστα.
    Μοναδικο του μειονεκτημα ισως η τιμη που για καποιους ειναι απαγορευτικη.
    Υπαρχουν smart phone με χαμηλοτερη τιμη και υπαρχουν απλα τηλεφωνα χωρις καν καποια σπουδαια αναλυση οθονης που εχουν τα διπλασια λεφτα απο το μηλο.(μεγαλη εταιρεια των βορειων χωρων)
    Τουλαχιστο το μηλο δινει ενα τεραστιο οριζοντα δυνατοτητων.. το ποσο μακρια θα φτασει ο καθενας εξαρταται απο τον ιδιο!!
    Γενικως μη φτασουμε σε σημεια να πιστευουμε οτι υπαρχουν και "κουλαδια' στα κινητα ο καθενας εχει τις δικες του προτεραιοτητες,θελω και μπορω.
    Καλα παντως εκανες και εξηγησες το "ειδικα σε αυτο το.." διοτι χρωμα στο πληκτρολογιο δεν υπαρχει και απο τα συμφραζομενα στο αρχικο post εβγαιναν αλλα νοηματα.
    Αντε καλα να ειμαστε να μπορουμε να συζηταμε!!

Rides
    2

Προεπιλογή

Για τον boxer η αποψη μου ειναι οτι ανηκει στην προηγουμενη 50ετια+ και εκει επρεπε να μεινει.
    Ο συγκεκριμενος μποξερ δεν ειναι, αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα την οποια θα βοηθησει η αναγνωση του ειδικου τυπου της εποχης με τις τεχνικες αναλυσεις του νεου μοτερ...
    ειναι ενας πολυ μοντερνος κινητηρας σε συσκευασια μποξερ, ωστε να κρατα και ενα δεσμο με το παρελθον.

παντως ξεχωρα απο ολα αυτα το γεγονος ειναι οτι στα αυτοκινητα που η bmw παρουσιαζει νεα συνολα χωρις δεσμους με το παρελθον, δεν μας αρεσει, παρουσιαζει η bmw motorrad μοτοσικλετες που εχουν δεσμους με το παρελθον, παλι δε μας αρεσει!

τελικα δεν μας πιανεις πουθενα!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

χεχεχε πολύ γουστάρω... απο iphone γυρνάμε στα bmw και τα μοτέρ τους κτλ κτλ.
    σε λίγο θα αρχίσουμε οι μισοί να κράζουμε για τα τούρμπο και οι άλλο μισοί για τα
    κυβικά, μέχρι να έρθει στην κουβέντα η φορολογία και το πολιτικό προσκύνιο, για να
    τελειώσουμε με την φοροδιαφυγή και την εθνική συνήδηση του ελληνικού λαού...
    και όμως έτσι μια κουβέντα μένει ενδιαφέρουσα και δεν καταντάει βαρετή...
    φυσικά εγώ είμαι τελείως οφ τόπικ, οπότε μην δίνεται και πολύ σημασία σε αυτό
    που έχω γράψει...σκέψη της στιγμής είναι και είπα να την γράψω!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

χαλαω το θρεντ και μπαινω στο ψητο!
    τι τα θελετε ρε παιδια αυτα τα υπερτηλεφωνα????
    ποσο βολικο ειναι να μπαινεις στο ιντερνετ απο δαυτα?
    αξιζει να δινεις 300-400-500 ευρω για κινητο??????
    μηπως εχουμε ξεφυγει λιγο?
    μηπως ολα αυτα ειναι λιγακι ανουσια?
    μηπως βαζουμε στο κεφαλι μας νταλκαδες χωρις λογο?
    αυτη η γκατζετο-μανια απο που πηγαζει?τι εκφραζει?

ουφ τα πα!!!
    λοιπον περιμενω απαντησεις,αυτοκριτικες και κραξιμο!

Υ.Γ. σαφως και αγαπαω τους γκατζετακιδες φιλους μου!!!!!χαχαχαχαχ
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

11. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Kostas_1 (25-08-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ξαναβλεποντας το παραπανω ποστ μου νιωθω οτι θηγω ανθρωπους και καταστασεις,χωρις αυτο να ειναι ο σκοπος μου.

ζητω συγνωμη και παρακαλω να σβηστει αν γινεται γιατι ο τροπος που το εγραψα μπορει να παρεξηγηθει.
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP