black_beauty (27-08-12), katsaraios (27-08-12), S8N (27-08-12)
Z4 DCT (28-08-12)
Συλλυπητηρια φιλε τα χω περασει και σε καταλαβαινω,η γνωμη μου ειναι να το κανεις ακριβως οπως οταν το αγορασε απο την αντιπροσωπεια τπτ παραπανω τπτ παρακατω.Βρες φωτο της εποχης και καντο ιδιο σαν να βγηκε απο το εργοστασιο.
Z4 DCT (28-08-12)
Καταρχήν τα θερμά μου συλληπητήρια.
Επί του θέματος, συμφωνώ με τους αμέσως προλαλήσαντες:είτε δε θα πείραζα το παραμικρό,είτε θα το έκανα όπως ακριβώς ήταν καινούριο,αλλάζοντας την παραμικρή βίδα στο μέτρο του εφικτού και του λογικού.
Εξάλλου αυτή είναι και η έννοια του restoration, η οποία προσδίδει σε ένα αυτοκίνητο και (όποια) συλλεκτική αξία.
Ενδεχομένως κάποια στιγμή να έβγαζα και πινακίδες ιστορικού (δεν γνωρίζω εάν τα αγροτικά οχήματα μπορούν να υπαχθούν στο συγκεκριμένο καθεστώς και υπό ποιες προϋποθέσεις),γεγονός που θα με απάλλασσε από σημαντικό μέρος των λειτουργικών εξόδων.
Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν αποφασίσεις, καλή επιτυχία στο εγχείρημά σου!
Z4 DCT (28-08-12)
Γιάννη να είσαι καλα να τον θυμάσαι και να βολταρεις το θηρίο, εγω θα σου προτείνω να το κανεις όπως γουσταρεις για να το κυκλοφορησεις...
Z4 DCT (28-08-12)
Γιάννη και από εμένα φίλε τα θερμά μου συλληπητήρια.
Να είσαι πάντα καλά και να τον θυμασαι
Για εμένα, να κάνεις αυτό που πραγματικά λέει η ψυχή σου.
Εαν θεωρείς ότι θα τον θυμάσαι καλύτερα έχοντάς το "πένα" τότε να το κάνεις έτσι
Αν από την άλλη θεωρείς ότι καλύτερα να κινείται όπως είναι τότε κάντο!!
Να ακούσεις την καρδιά σου τι πραγματικά θέλει μιας και εκείνη αγάπησε τον πατέρα σου όσο κανείς μας άλλος
Ότι και να κάνεις εγώ θα είμαι μαζί σου και εαν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάποια σημεία να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνω!
Detailing Madness
Bassakos (28-08-12), Bazil Van Sinner (28-08-12), Z4 DCT (28-08-12)
Γιαννη, καταρχήν τα θερμά μου συλληπητήρια.
Να ειστε ολοι καλα να τον θυμαστε.
Οτι και αν κανεις, ειτε το φτιαξεις ειτε το αφησεις ετσι, το σημαντικο ειναι οτι αποφασισες να το κρατησεις.
Αν το φτιαξεις τελικα να ξερεις οτι για αυτα τα αμαξια βρισκεις ανταλλακτικα παντου και παρα πολυ φθηνα, ευχομαι να το κανεις οπως θες, και να το οδηγεις οσο πιο συχνα μπορεις.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.
katsaraios (28-08-12), Z4 DCT (28-08-12)
Γιάννη συλληπητήρια και από εμένα.
Να έχετε υγεία, να ζήσετε όλοι καλά να τον θυμόσαστε.
Για το πρότζεκτ, δεν ξέρω τι να σου πω.
Κάνε αυτό που θεωρείς πιο καλό.
Απλά φρόντισε να το κρατήσεις (σε όποια κατάσταση) και μην γίνει 'κοτέτσι' σε κάποιο χωράφι.
Z4 DCT (30-08-12)
Ευχαριστώ πολυ Αλέξη......
Το αμάξι το έχει Αρχίσει ο μηχανικός και το ξηλώνει, γενική Επισκευη στην μηχανη, αλλαγή ότι λάστιχο έχει απο κάτω και στα άκρα του, αλλαγή σε ότι υγρό υπάρχει, και αλλαγη σε οτιδήποτε δεν ειναι σε άριστη κατάσταση....
Θα μας πάρει λίγο χρόνο αυτο, μετα θα πιάσω παρτίδες με τον φανοποιο
Γιαννη κανενα νεο με το μαχιμο King Cab ?
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM