ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Εγώ άλλαξα σε αντιπροσωπεία μπαταρία, νομίζω ότι πρέπει να έχει συνέχεια ρεύμα το αμάξι για να μην χάσει μνήμες κλπ, αλλά χρειάζεται και κωδικοποίηση μετά σίγουρα.
Στα Ε90-91-92-93, εδώ ένας οδηγός
https://www.youcanic.com/guide/chang...90-e91-e92-e93
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
Πρόβλημα δεν υπάρχει ρε παιδιά...
Βγάζεις την μία κ βάζεις την άλλη..Μνήμες θα χάσεις την κατανάλωση,κ το ρολόι. Τι κωδικοποιήσεις εννοείς;;;
U.S.National Debt Clock
Από την ίδια πηγή που έβαλα πριν:
"You must complete battery registration every time you replace the battery on a BMW. Installing a new battery without registering it could shorten the battery life or cause malfunctions in your car's electrical system. BMW uses what is called the Intelligent Battery System (IBS) which monitors the battery charging cycle, charge rate and battery charge level."
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
Παιδια ο τιτλος του θεματος δεν ειναι το πως βγαζεις-βαζεις τη μπαταρια..Μη μακρυγορουμε χωρις λογο..Ας επικεντρωθουμε στο κυριως θεμα.Φιλικα..
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν άλλαξα την δική μου, πριν βγάλει τους πόλους ο εγκαταστάτης σύνδεσε παράλληλα ένα μικρό 12βολτο pack. Έτσι δεν χάθηκε τίποτα απ τις μνήμες.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Τέσπα εγώ όσες φορές άλλαξα Μπαταρία έκανα βάλε βγάλε.μόνο το ρολόι χάλαγε κ η κατανάλωση..
Κωδικοποίηση δεν έκανα ούτε μου χρειάστηκε ποτέ..
Αυτά...
U.S.National Debt Clock
Δηλωση μπαταριας κάνεις σε ορισμένα μόνο Ε90 απο το 2008 σε αυτοκίνητα με IBS και μετά συνήθως και εφόσον αλλάζεις ΑΗ για να στη φορτίζει κανονικά.