το δικό μου πρέπει να είναι...στη καισαριανή είχαμε βρεθεί..είχε βαριά 1000 κμ...anyway..
το δικό μου πρέπει να είναι...στη καισαριανή είχαμε βρεθεί..είχε βαριά 1000 κμ...anyway..
BILL007 (28-11-11)
E46 POWER (28-01-14)
Ποσταρω εδω για να μη ανοιγω αλλο θεμα!
Την κυριακη στην συναντηση στον Μπαμπη μετα πο μια συζητηση που ειχαμε εμαθα πως ειναι σωστο να καθαριζουμε τον Maf!
Eτσι ειπα να ψαξω λιγο και κατι βρηκα! https://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=490389
Που το βρισκω Ελλαδα αυτο το CRC εχει κανεις υποψην του?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Ηλία το googlάρα και σου βγάζει και μαγαζί στην Αθήνα με 8.5¤ κόστος το συγκεκριμένο spray...
Γιατί θες να το καθαρίσεις..???
Συνήθως κακό κάνεις με το καθάρισμα παρά καλό....
Στην technopneumatica στην Ι. Οδό αλλά αν ο maf είναι νεκρός δεν σε σώνει το σπρέυ στο λέω από ιδία πείρα
tasos.kamv (26-01-14)
Είναι καλό ή όχι να τον καθαρίσει κάποιος τελικά ? Δεν μιλάω σε περίπτωση που έχει βγάλει πρόβλημα αλλά προληπτικά...
Dermatis (26-01-14)
Καλησπερα Τάσο! Πάρης οχι Ηλίας
Δεν παρατηργσα οτιδηποτε αρνητικο στην λειτουργεια του!
Αλλα μετα απο μια συζηηση που ειχαμε εβγαλα το συπερασμα πως ενα καθαρισμα κανει καλο και οχι κακο! Σιγουρα θα εχει μαζεψει βρωμια!
Μια χαρα ειναι ο Μαφ! Προληπτικα δρω!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Sorry ρε Πάρη μπερδεύτηκα... πώς μου ήρθε το "Ηλίας" δεν ξέρω...
Σου επισημαίνω να μην πειράξεις το maf... είναι ένα πάρα πολύ ευαίσθητο θερμοστοιχείο!!! Αν πάθει κάτι θα πετάξεις χωρίς λόγο ένα 150-άρι...
Panos 316T (08-02-14)
Εγω να ρωτησω κατι ψιλοασχετο τον mpempa,αφου δεν ειχες θεματα και ησουν ευχαριστημενος χωρις maf γιατι το ξαναεβαλες;
Ι donut understeer...