χαχαχαχαχα!!!!!
Monsta...θα κυκολοφορησω λιγο και με Μετρο που το εχω αποθημενο...μονο στο Παρισι εχω ανεβει σε μετρο και θελω να κανω τις συγκρισεις!
θα κοιταξω αυτα που μου ειπατε παιδες, Σας ευχαριστω πολυ ολους!
ουτως ή αλλως,για εμενα ολες οι περιοχες σαν κεντρο θα μου φαινονται...
Μη τα συζητας αδερφε...
για βραδυ λεω περπατημα Πλακα,Θυσιο και μαγαζακια στο Γκαζι και στου Ψυρρη που εχω ακουσει οτι ειναι καλα...τωρα ισως αυτα που λεω να απεχουν και πολυ μεταξυ τους,αλλα αυτα εχω ακουσει οτι ειναι καλες επιλογες.
για ξενοδοχειο μαλλον στο Park που μου ειπατε.
αληθευει δηλαδη οτι το βραδυ ειναι λιγο επικινδυνα στην Αθηνα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tsakirakos : 22-09-10 στις 19:48
Μη τα συζητας αδερφε...
Στις περιοχες που αναφερεις ειναι μια χαρα!! την περιοχη της ομονοιας ομως καλο ειναι να την αποφυγεις το βραδυ (αν εισαι πεζος).
Εξαρταται το σημειο. Γυρω απο το παρκ παντως δεν ειναι για βραδυ.
Το president ειναι στη Κηφισιας, στους αμπελοκηπους. Καλη επιλογη και ευκολη πρόσβαση. Εθνικη --> Αττικη Οδος -->εξοδος Λεωφ. Κηφισίας προς Αθηνα. Μετα προχωρας αρκετα προς κεντρο (εξαρταται την ωρα αν θαχει κινηση) στο δεξι σου χερι.
https://www.president.gr/
Χαρτης
Κοντα στο Μετρο, κοντα στα ταβερνακια - μπαρακια της Πανορμου, σχετικα κοντα σε eleven, ivy (ποτακι το βραδυ).
Αν παλι θες μπαρακια κεντρο κολωνακι, θα σου προτεινα να πατε με μετρο και να να γυρισετε με ταξι. Το παρκινκ ειναι κολαση.
Α ξεχασα και με Μετρο για Γκαζι το βραδυ (σταση κεραμεικος) μια χαρα - τιγκα στα μπαρακια αλλα και για φαγητο. Παλι γυρνας με ταξι...
Tsakirakos (22-09-10)
φιλε μου μην ακους τιποτα. εγω εμενα 2 χρονια στην περιοχη που ειναι το παρκ και δεν με πειραξε ποτε κανεις. οπως και ομονοια που δουλευα παλιοτερα και ημουνα καθε μερα εκει. μενω στο κεντρο δουλευω στο κεντρο διασχιζω το κεντρο οτι ωρα μπορεις να φανταστεις ακομα και πεζος και ευτυχως δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα. απολαυσε την συντομη παραμονη σου στην αθηνα και δεν θα χεις κανενα προβλημα.
Τσακιρακο ασε τις μαλακιες και βαλε τα κωλοGPS σου και θα πας οπου θες....το προβλημα ειναι οτι δεν ειπες σε ποιο μερος εχεις τις δουλειες σου........... καιρο εχουμε να τα πουμε ρε γμτ