Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 22 από 22

Θέμα: Μικρό πόλης.Προτάσεις...

Rides
    0

Προεπιλογή

Ακριβως στην ιδια αναζητηση βρισκομαι και εγω και σκεφτομαι αναμεσα σε βενζινη βλεπε Nissan Micra και ντιζελ Ηyundai i20 1,1 crdi, Fiat 500 MTJ με τη ζυγαρια να γερνει προς τα ντιζελ.Διαβαζοντας λοιπον στο autotriti για κραδασμους απο το μοτερ της Fiat με προβληματισε λιγο και θεωρω το i20 πιο ολοκληρωμενο.Οσον αφορα το Μicra εχω την εντυπωση οτι το νεο κατασκευαζεται στην Ινδια και δεν γνωριζω πως ειναι απο ποιοτητα.Μark e92 εσυ το Acenta εχεις παρει; Εκτος απο εντος πολης σε ανοιχτο δρομο πως το βλεπεις ειναι σταθερο γιατι η αναρτηση του εχει μαλακη ρυθμιση, δεν μιλαω για μακρινα ταξιδια αλλα για αποστασεις λιγο πιο εξω απο τα προαστια..Οποιοσδηποτε γνωριζει ή εχει ενα απο τα παραπανω θα με βοηθουσε πολυ η γνωμη του.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβως στην ιδια αναζητηση βρισκομαι και εγω και σκεφτομαι αναμεσα σε βενζινη βλεπε Nissan Micra και ντιζελ Ηyundai i20 1,1 crdi, Fiat 500 MTJ με τη ζυγαρια να γερνει προς τα ντιζελ.Διαβαζοντας λοιπον στο autotriti για κραδασμους απο το μοτερ της Fiat με προβληματισε λιγο και θεωρω το i20 πιο ολοκληρωμενο.Οσον αφορα το Μicra εχω την εντυπωση οτι το νεο κατασκευαζεται στην Ινδια και δεν γνωριζω πως ειναι απο ποιοτητα.Μark e92 εσυ το Acenta εχεις παρει; Εκτος απο εντος πολης σε ανοιχτο δρομο πως το βλεπεις ειναι σταθερο γιατι η αναρτηση του εχει μαλακη ρυθμιση, δεν μιλαω για μακρινα ταξιδια αλλα για αποστασεις λιγο πιο εξω απο τα προαστια..Οποιοσδηποτε γνωριζει ή εχει ενα απο τα παραπανω θα με βοηθουσε πολυ η γνωμη του.
    Δεν το πήρα ενοικιο είναι ...
    μοντέλο 2011 με 34000 το πήρα εχω κάνει 3500 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ χλμ!!!
    Τα καλά είναι οτι δεν καίει αλλα μεχρι εκεί , Αθηνα Πατρα πχ μέχρι 150 θέλει 18 ευρώ μετρημένο , Σαν το 335 δηλ.
    το αμάξι μεχρι εκεί πατάει μετά πάει μέχρι 165 ...
    Για 2 είναι καλό . Ειναι ιαπωνας δηλ δεν σπάει δεν χαλάει
    Τωρα για 500 θα έλεγα twinair δεν καίει τιποτα εχει και δύναμη .
    Ειχα και i20 αστο καλύτερα...
    Το mikra το προτιμώ και απο το i20 . Μονο απο το 500ακι δεν ξέρω αν χάνει σε κράτημα το είχα πολύ παλια 1,4 (100hp) και δεν θυμάμαι.

Θα σου έλεγα να πάς να ενοικιάσεις και τα 3 να δείς πιο σου κάνει (10-15ε την ημέρα)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mark e92 : 09-11-13 στις 18:58

3. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

vasilis e46 (09-11-13)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP