Προσφατα αγορασμενα καινουργια απο bmw 90ευρω το κομματι, μιλαμε για τσουκσιμο...
αυτο ειναι το καλυτερο που μπορουσες να κανεις.εε σιγα ρε ποιος θα δει οτι γραφει depo?τα εβαλες τα ξενα?ολα οκ?
καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι και εγώ?/ φοράω φανάρια ντεπό επάνω στο αμάξι ε36 έχω τα φοράω 1.5 χρόνο Πέρση με της βροχές δεν είχα πρόβλημα φέτος ώμος κάνει κάτι κουλά ψυλοθολονει στο κάτω μέρος του φαναριού δηλαδή δεν θολώνει όλο το φανάρι μόνο στο κάτω μέρος του τι μπορεί να φταίει? όταν το πλένω δεν έχω πρόβλημα
το θέμα είναι ότι όταν το πλένω δεν θαμπώνει καθόλου δεν είναι περίεργο όταν το πλένω να μην περνάει η υγρασία και να περνάει μόνο όταν βρέχει? ακούστε το πρόβλημα πως έχει όταν βρέχει και για καμιά 1 ώρα θαμπώνουν λίγο τα φανάρια στο κάτω μέρος τους αλά πολύ λίγο μόλις ανάψω τα φώτα τότε αυτά ξεθαμπώνουν ωραία μέχρι εδω?? μετά κλίνω τα φώτα και βρέχει κανονικά δεν ξαναθαμπονουν όσες μέρες και να βρέχει συνεχόμενα. όταν σταματήσει για κάποιες μέρες η βροχή και ξαναρχίσει μετά από καιρό έχω αυτό το πρόβλημα για καμιά ώρα . και λέω γω μπορεί να είναι η διαφορά θερμοκρασίας οπός γίνετε και με τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου που θαμπώνουν και βάζουμε αέρα για να ξεθαμπώσουν? μπορεί να λέω και βλακεία απλά αναρωτιέμαι γιατί όταν το πλένω και πέφτει μπόλικο νερό εκεί δεν περνάει η υγρασία?/
δουλεψανε κανονικα?δεν ''φλικαρει'' ενα παο τα 2?αν δεν εχεις τετοιο θεμα μην πας για προγραμματισμο αστο οπως ειναι.τωρα δουευει και η ρυθμιση του υψους της δεσμης.αν πας να τα προγραμματισεις χανεις την ρυθμιση αυτη.πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο απλα να στα ρυθμισει πανω κατω αριστερα δεξια και εισαι ετοιμος.αν δεν εχεις προβλημα μην προγραμματιζεις
BILL007 (07-02-12)