A8hnaios (25-07-14), alexm (25-07-14), Andri (24-07-14), aristent (24-07-14), Bazil Van Sinner (24-07-14), bill_m3 (25-07-14), Bitz (26-07-14), deepBLUE (25-07-14), doctore (24-07-14), gant (25-07-14), HLIAS - E36 (25-07-14), isou (25-07-14), katsaraios (27-07-14), tasos.kamv (26-07-14), tokiko (25-07-14), Vassilis ///M (25-07-14), zaharias (27-07-14)
Δεν ξέρω γιατί η μεμονωμένη βγήκε στο πλάι...
Στο photobucket μου βγαίνει σωστά!
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Ναι την πήρα με όρθια την κάμερα δεξιά, αλλά την έκανα rotation στο σωστό αριστερά πριν την βάλω photobucket και τώρα βγαίνει από την άλλη πλευρά... και θέλει rotation δεξιά!
Μπορεί ο admin να την ισιώσει...?!?
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Α, ωραία τότε
Ίσως φταίει ο υπολογιστής μου...ή εγώ τα βλέπω στραβά!!! Μάλλον χρειάζομαι...ύπνο....γιατί σε...οφθαλμίατρο...δεν πάω!!!
aristent (25-07-14)
Πανέμορφα και τα τρία...!!! Δυστυχώς αργήσαμε πολύ να τελειώσουμε οπότε δεν μπήκα καν στον κόπο να δω αν είστε ακόμα έξω... Αν τυχόν κανονίσετε κάτι στις επόμενες μέρες θα το κυνηγήσω να έρθω... Παρεπιπτόντως από σήμερα το βράδυ ως Κυριακή θα είμαι Πλαταμώνα, αν ενδιαφέρεται κανείς και βρεθείτε προς τα εκεί περιμένω τηλέφωνο για παραθαλάσσιο καφεδάκι, φαγητό, ποτό, κλπ...
Όχι απλά με ξέρει... Αφού 2-3 φορές τη βδομάδα εκεί είμαι...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Α πολύ ωραία! Κι εγώ είμαι στους Νέους Πόρους και επίσης γυρνάω Κυριακή μεσημέρι!!! Θα δω αν έχω το τηλέφωνό σου
HLIAS - E36 (25-07-14)