Στο θεμα harman kardon εχω την εξης ερωτηση :Στα coupe E46 με harman εχει στην κεντρικη κονσολα ενα κουμπακι με ενα ηχειο ,ενω στα cabrio αντιστοιχα αυτο το κουμπι δεν υπαρχει...Η ρυθμιση αυτη πως γινεται στα cabrio ή δεν εχει ρυθμιση το συστημα...?
Στο θεμα harman kardon εχω την εξης ερωτηση :Στα coupe E46 με harman εχει στην κεντρικη κονσολα ενα κουμπακι με ενα ηχειο ,ενω στα cabrio αντιστοιχα αυτο το κουμπι δεν υπαρχει...Η ρυθμιση αυτη πως γινεται στα cabrio ή δεν εχει ρυθμιση το συστημα...?
Δεν ξερει κανεις για την παραπανω ερωτηση να πει κατι..?
το κουμπακι ρε σπυρο μονο το σαμπ δεν κοβει?η ειναι κατι σαν loudnes?δλδ τα ανεβαζει ολα?
Εχω την εντύπωση ότι είναι για το sub...
Τελικά τι έγινε???Mπάχτηκε το σύστημα???
Παιδες εχω μια απορία σχετικά με την πηγη του αυτοκινητου. Δεν ανοιγω καινουργιο θρεντ.
Εχω ενα προβληματακι καμια φορα η πηγη κολαει και δεν ανοίγει. Η ενδειξεις φαινονται κανονικά στην οθονη απλά δεν ανοίγει οταν πατας το on/off διακοπτη.
Οταν λεω ενδειξεις δεν εννοω τα tracks απλα τις ενδειξεις κατανάλωσης setup κλπ.
Συμβαίνει μερικές φορές αυτο. Ειναι η εργοστασιακή 2Din οθονη.
Αν τυχει πρεπει να βγαλω τον πολο της μπαταρίας και να τον ξαναβάλω και συνέρχεται.
Εχεις κανεις άποψη? εχει συμβεί σε κανέναν?
Αν θυμάμαι καλα αυτο ηταν σύμπτωμα οτι κάπου παίζει βραχυκύκλωμα
Αντί να βγάλεις τον πόλο Στέλιο βγάλε απλά την ασφάλεια του ραδιοφώνου και ξανά βάλτην. Τυχαίνει μερικές φορές, μου έχει τύχει 2-3 φορές. Μην παιδεύεσαι με τον πόλο.
BILL007 (24-03-15)
Γιαννη ενταξει η ασφαλεια οκ αλλα θελω να πω ειναι καποιο συγκεκριμενο προβλημα το οποιο βγαζουν οι οθονες?
αυτα ο Σακης τα πιανει η θα πρεπει να απευθυνθω αλλου?