οπως ειπε και ενας φιλος μου ........
ειμαστε δεινοσαυροι...............
και μου αρεσει........
οπως ειπε και ενας φιλος μου ........
ειμαστε δεινοσαυροι...............
και μου αρεσει........
Προσωπικα τους γρ@φω εκει που δεν πιανει μελανι,τον ταφο τους σκαβουνε οι σκ@τογραβατακηδες του marketing και των πωλησεων.
Εγω να δωσω πρωτα ο θεος 80-100χιλιαρικα για τις π@π@ριες που βγαζουνε ευχαριστω δεν θα παρω.
Δεν ειναι θεμα ας πουμε ''δεινοσαυρισμου'' αλλα θεμα επιλογης.
Που ειναι ρε ξεφτιλισμενοι χαρτογιακαδες η επιλογη μιας CSL???
Δεν αφοριζω την τεχνολογια και τα νεοτερα αλλα εγω που ειμαι αυστηρος petrolhead και παω με αγωνιστικο στην δουλεια ας πουμε θελω να εχω επολογη.
Θελω αισθηση FOCUS RS MK1 ρε παιδι μου που ειναι?????
Και που εισαι γραβατακια της BMW...γατακι.....μην μου τιμολογεις εμενα το σημα 60-70χιλιαρικα γιατι παλι τα 3 μου θα παρεις.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 16-01-15 στις 14:14
insane in the ///Midbrain
chrisgiapz3 (16-01-15), fanisk (16-01-15)
chrisgiapz3 (16-01-15), compactM3 (16-01-15), m_power_lunatic (16-01-15), nikos1400 (18-01-15)
σου αρεσει δεν σου αρεσει, εισαι δεινοσαυρος κι εσυ....
γιατι ολα αυτα που περιγραφεις, ειναι πλεον εκτος της πολιτικης οχι μονο της BMW αλλα ολης της αυτοκινητοβιομηχανιας γενικοτερα....
το πραγμα παει σε μια αποστειρωμενη και πληρως ελεγχομενης καταστασης σε ολα...
απο προδιαγραφες ασφαλειας, ρυπων, οδηγικης συμπεριφορας, ημερομηνιας ληξης αντικειμενου κτλ.....
δειτε απλα τις συνεργασιες μεταξυ των εταιριων (κινητηρες - πλαισια - ηλεκτρονικα) μεχρι τα συστηματα ασφαλειας (φρεναρουν μονα τους, μεταδιδουν την θεση τους, ελεγχουν την κατασταση του οδηγου, επικοινωνουν μεταξυ τους)
ολο το πραγμα παει προς μειωση κοστους κατασκευης, ελεγχο συμπεριφορας, μηδενισμο ρυπων, συχνη αντικατασταση οχηματος και πληρη ανακυκλωση.
m_power_lunatic (16-01-15), Ptboul (16-01-15)
Έτσι είναι, σου λεέι πόσοι είναι οι πυρ κ@υλοι;
100.
Πόσοι είναι οι υπόλοιποι;
500;
Ε, για αυτούς θα δουλέψουμε.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
m_power_lunatic (16-01-15)
Για να ολοκληρωσω λιγο μιας και βρηκα χρονο τωρα στο διαλειμμα,οταν στο συμβουλιο σηκωνονται και μιλανε οι μηχανικοι,οι οδηγοι και τους γειωνουνε οι χαρτογιακαδες και λενε ''ναι αλλα οι ταδε πελατες το θελουνε πιο sooooft,θελουνε και καφετιερα....και ζαρτιερα κτλ και αποφασιζουνε ανθρωποι που κοιτανε τα νουμερα ΜΟΝΟ και ξεχνανε αυτο που λατρεψε ο πελατης αρχικα και οι ιδιοι ''λατρευουνε'' μονο το πορτοφολι του τοτε αστα να πανε.
Παντα ετσι ητανε παιδια και στην ζωη κα παντου,οταν ξεχνας απο που ξεκινησες και αυτο που σε ανεδειξε και σε καθιερωσε καποια στιγμης θα την φας στον πατο.
Οδηγοκεντρικο ταμπλο-γειωση
Μονο ατμοσφαιρα-γειωση
πισωκινηση μονο-γειωση
Ξεβρακωθηκανε μονοι τους και βεβαια η τιμολογηση εμετικη οπως παντα........παρε ξεβρακωτο BMW με τασια και για να γινει σαν τον ανταγωνισμο αλλο ενα BMW πανω.
Βεβαια τα πατωματα να σχιζονται,οι κινητηρες μπουρδε@,οι σχισμες στα σασι το ιδιο και αυτοι τον χαβα τους........
Για να μην ειμαι αδικος μετα την εποχη των Ε39/46 ξεχωριζω το Ζ4 που ειχαμε κιολας αλλα βεβαια οι ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ του κ@λου δεν του βαλανε μπλοκε (σαν επιλογη εστω),γιατι να του βαλουνε για να μεινει στο πανθεον των αιωνων της αυτοκινησης????Ασε ρε νουμερα θα μεινει οπως και εμεινε το S2000.....δεν σας χαλασε..........
insane in the ///Midbrain
Bazil Van Sinner (16-01-15), chrisgiapz3 (16-01-15), nikos1400 (18-01-15), Ptboul (16-01-15)
αν μπεις στα Αμερικανικα forum και δεις τι γραφουν για το οτι το νεο Μ5 θα ειναι τετρακινητο, θα καταλαβεις ....
Τα αμερικανακια ουρλιαζουν απο την χαρα τους και λενε επιτελους η BMW καταλαβε αυτο που η AUDI και η SUBARU ειχαν καταλαβει απο την αρχη......
Θεωρουν τα BMW ασταθη και υπερβολικα δυνατα για να ειναι πισωκινητα......
Too much power for one axle to handle.............
Εδω θα βγει τετρακινητος Ασσος...............
ΑΥΤΗ η αγορα ενδιαφερει τους Γερμανους.... Αλλωστε, τα ναυ-αρχιδες Χ6Μ και λοιπα, εκει τα φτιαχνουν..... τυχαιο ?
Bazil Van Sinner (16-01-15), Ptboul (16-01-15)
"Καποτε την βρισκαμε με φλιπερακια, τωρα με τιποτε λιγοτερο απο ps4"
Ντινος ετων 43.
Σε ποιους λες οτι απεθυνεται ο "χαρτογιακας" (λυκος ειναι) που λες ?
Στον 40αρη - 50αρη του σημερα, που γουσταρε την μπιλια να βαραει τα λαμπακια, ή τον πιτσιρικα σημερα που οδηγει διαστημοπλοιο με ενα game pad...
think...
Bazil Van Sinner (16-01-15), chrisgiapz3 (16-01-15), compactM3 (16-01-15), fanisk (16-01-15), Ptboul (16-01-15)
Bazil Van Sinner (16-01-15), chrisgiapz3 (16-01-15), Ptboul (16-01-15)