Αθήνα είναι ο Ηλίας (120ιε87) οπότε θα το κανονίσετε..! Ηλία να πείτε και μένα να έρθω από Λουτράκι! έχουμε και καιρό να τα πούμε
Αθήνα είναι ο Ηλίας (120ιε87) οπότε θα το κανονίσετε..! Ηλία να πείτε και μένα να έρθω από Λουτράκι! έχουμε και καιρό να τα πούμε
Ο Ηλιας ειναι Αθηνα-Πετρουπολη...
Ι donut understeer...
PA SCANNER 1.4.0, INPA / EDIABAS, NCS EXPERT, TOOL 32, BMW Rheingold 3.42 (ISTA-D)
-Προσαρμογή μεταχειρισμένων καντράν ΒΜW (Επαναφορά στην εργοστασιακή τους μορφή,μηδενισμός)
stefm5 (09-04-14)
Τους κωδικούς για πρόσθεση η αφαίρεση εξοπλισμού ;;
Που τους βρίσκουμε ;
Τι εννοείς πρόσθεση η αφαίρεση. ...τι θες να κάνεις πες μου....
PA SCANNER 1.4.0, INPA / EDIABAS, NCS EXPERT, TOOL 32, BMW Rheingold 3.42 (ISTA-D)
-Προσαρμογή μεταχειρισμένων καντράν ΒΜW (Επαναφορά στην εργοστασιακή τους μορφή,μηδενισμός)
Πανω που ελεγα να ανοιξω ενα θεμα!
Θελω βοηθεια.....
Ειμαι ακομα στην φαση της εγκαταστασης και του σεταρισματος των προγραμματων!
Tα τρεχω σε Win Vista 32bit Buisness.....
H εγκατασταση στην ουσια ολοκληρωθηκε αλλα δεν λεει το INPA να παιξει στο οχημα μου οπως και το DIS.
Το δικο μου pc οπως ειναι σεταρισμενο το δοκιμασαμε με τον Ηλια (Wheelman) πολακις με το δικο του και το δικο μου καλωδιο στο αμαξι μου ( ΒΜW E46 sedan 3/03 N42B18a εκ γερμανιας) αλλα δεν επαιξε ομοιως και το pc του Ηλια που ειναι δοκιμασμενο και λειτουργει. Επειτα δοκιμασαμε το pc μου και το καλωδιο μου στο αμαξι του Ηλια και επαιξε κανονικοτατα! Οποτε καταληγουμε οτι το θεμα ειναι το αμαξι ( ο εγκεφαλος) Ετσι δεν ειναι? Μηπως κατι ειναι κλειδωμενο ?
Να πω πως το αμαξι το βλεπει κανονικα ωστοσο βγαζει τα εξης σφαλματατα:
Οταν διαλεγω τον κινητηρα στο DIS βγαζει σφαλμα και λεει πως δεν ειναι συμβατο! Στο dis δεν θελει να μπει καν!
Μηπως γνωριζει κανεις τι παιζει?
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Ολα που εχουν ηλεκτρικά καθισματα με μνημες ομως μπορείς να κάνεις να κατεβαίνει ο καθρέφτης του συνοδηγού. ...στην ουσία χρειαζεσε τις μνημες στα καθισματα, τον εγκέφαλό τους δηλαδη για να γυρνάει ο καθρεφτης πάλι στην θέση που τον ειχες ρυθμίσει πριν βαλεις την όπισθεν. ...Μέχρι στιγμης πάντως οσα BMW ειδα με μνημες στα καθισματα ειχαν ενεργοποιημενη την λειτουργία απο το εργοστασιο.
Λεγεται bordsteinkante funktion
BILL007 (21-05-14)
Θα ρωτησω καποιον αυριο και θα σου πω...μηπως ομως του ηλια ειναι παλιοτερη χρονολογια?
Μηπως δηλαδη τα αρχεια σου ειναι παλια και δεν πιανουν το δικο σου?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JaNeL330i : 09-04-14 στις 00:56