Εχω obc και οι μετρησεις ειναι πολλων χιλιαδων χιλιομετρων οποτε ειναι αυτες που λεω μετρημενες και απο μενα με βαση χιλιομετρα τιμη βενζινης για επαληθευση! Οι τιμη που ειπα για πολη ειναι για πραγματικα μεγαλη κινηση αλλα με κανονικη οδηγηση..
wheelman (13-02-13)
Τότε πες Νικόλα όπως είπε και ο wheelman πριν, τι να κοιτάξουμε...
Αν και δεν καταλαβαίνω πως εννοείς το "πραγματικά μεγάλη κίνηση"...αυτό για μένα σημαίνει μεγάλη ακινησία....ως εκ τούτου, ξεκινώντας από κάθε ακινησία έχεις κατανάλωση μέχρι να πιάσεις σταθερη ταχύτητα πάνω από 14-15 lt/100...για να το ρίξεις μετά στο 10 σημαίνει ότι πρέπει να διανύσεις μία σεβαστή απόσταση με ρολάρισμα και κατανάλωση γύρω στα 8 lt/100...όταν λοιπόν έχεις τη δυνατότητα να ρολάρεις, για μένα δεν υπάρχει "πραγματικά μεγάλη κίνηση"...
Μέση ταχύτητα Νικόλα δείχνει το BC σου; Αν ναι πόση έχεις;
Ε36 M44Β19
Πραγματικα μεγαλη κινηση εννοω πηξιμο κηφισιας κατεχακη κλπ για 4-5 χιλιομετρα και μετα καποια στιγμη ρολλαρισμα αλλα και με αρκετα σταματα ξεκινα.. Εκει το πως πατας το γκαζι για να ξεκινας παιζει ρολο στη στιγμιαια καθως και κατα το ρολλαρισμα αν και ποσο το πατας επισης παιζει το ρολο του..για να καταληξω το 11 που μπορει να βλεπετε στην πολη δεν το θεωρω καθολου αφυσικο ουτε πως υπαρχει καποιο προβλημα απλα σε ζ3 που ειναι και πιο ελαφρυ μπορει να πεσει στο 9-10 η μεικτη..μεση ταχυτητα που ρωτας δειχνει αλλα σε καθε διαδρομη που θελω να μετρησω πρεπει να το μηδενιζεις. Για να σου δωσω ενα παραδειγμα.μια διαδρομη χολαργο βριλησσια φιλαδελφεια μεση ταχυτητα γυρω στα 28-34 χλμ αναλογα
Να ένας από τους ανθρώπους που με έχει κάνει να έχω ψυχολογικά με το δείκτη της βενζίνης... :P
Εθνική καίω και εγώ 8,5 με περίπου 150 χλμ/ώρα, αν είμαι όλη την ώρα βρουμ βρουμ μέσα στην πόλη πάω χαλαρά 16... Το θέμα είναι ότι δεν μου έχουν βρει κάτι στο αυτοκίνητο άρα μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα...
Βέβαια παίζει και το ρόλο του η διάρκεια της διαδρομής...όταν κάνεις πχ μικρές διαδρομές και θέλεις μισή διαδρομή για να ζεσταθεί το μοτέρ έχεις αρκετά πλούσιο μίγμα και επηρρεάζει και αυτό...
Ε36 M44Β19
Nickolas_s2k (13-02-13)
Γενικά που βρίσκουμε τις εργοστασιακές τιμές καυσαερίων;
Ε36 M44Β19
jkourkoulis (16-02-13)