Εγώ παιδιά μετά από 6.5 χιλάδες χλμ έχω μέση 5.1 στο trip και στο fuelio κάπου εκεί κινούμαι. Πιο πολύ εθνική οδό όμως σε μεγάλο βαθμό. Με vpower όποτε μπορώ, δηλαδή το 90%. Διαφορετικά αν δε βρίσκω ίσως βάλω και κάτι άλλο.
Εγώ παιδιά μετά από 6.5 χιλάδες χλμ έχω μέση 5.1 στο trip και στο fuelio κάπου εκεί κινούμαι. Πιο πολύ εθνική οδό όμως σε μεγάλο βαθμό. Με vpower όποτε μπορώ, δηλαδή το 90%. Διαφορετικά αν δε βρίσκω ίσως βάλω και κάτι άλλο.
Pedal to the metal!
karavag116d (25-12-14)
Εντυπωσιακό φίλε topmar, έχεις τσιπαρει τον κινητήρα? Γιατί ο στάνταρ τελευταίας γεννιάς στο Ε90 βγάζει 184 άλογα!
Κι εγώ με το ALPINA D3 που έχει 200HP (197BHP), έβγαλα μέση κατανάλωση 6,2 l/100km στο ταξίδι που έκανα Αγγλία-Γαλλία-Ιταλία-γύρος στην Ελλαδα (σύνολο 5.000χλμ)
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
I_MNL (26-12-14)
Ξέχασα να ρωτήσω, γιατί έχει 197 και όχι 211 ΗΡ ;
Δεν είναι αυτή;
https://fastestlaps.com/cars/alpina_d3_biturbo.html
Sent from my HM NOTE 1W
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
εγώ παίδες έχω το 116d ed από τις αρχές Οκτώβρη.
Έχω κάνει περίπου 5600 - 5700 χλμ και το η μέση κατανάλωση είναι στο 5.8
Αυτά με V-power Diesel μόνο, χώρις να πατάω τις 2500 στροφές μέχρι τα 3000 χλμ. Κυρίως κινούμε με το idrive στο comfort γτ το eco με κουράζει. Eco μόνο στο μποτηλιάρισμα.
Από ταξίδια το αμάξι έχει παέι μία Λάρισα και 2 φορές χαλκίδα με το cruise στο 110 -120 .
Σχετικά με τα καύσιμα γνωρίζει κάνεις αμα μπορείς να βρείς χημική ανάλυση του diesel της shell π.χ.
Το λέω για τον εξής λόγο. Λέει αυξημένα κετάνια π.χ. Δλδ από τα πόσα κετάνια πήγαμε στα πόσα? Πόσο θείο είναι το λίγο και πόσο το πολύ? Τι περιέχει το vpower που το κάνει καλύτερο?
I_MNL (30-12-14)
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Οκέι, κατάλαβα..... Έχεις αυτό
https://www.evo.co.uk/bmw/alpina/6430/bmw-alpina-d3
Ουσιαστικά, το δικό σου engine management δίνει στο δικό μου το BMW PERFORMANCE DIESEL POWER KIT της εταιρείας, φυσικά κάτι χρόνια αργότερα.....
ΥΓ: Τυχαίο ότι δίνει ακριβώς ίδιες τιμές ιπποδυναμης, ροπής, 0-100 και τελικής ταχύτητας (όπως βλέπω στο λινκ που έβαλα) με αυτές που δίνει στο δικό μου;
Sent from my HM NOTE 1W
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater