HLIAS - E36 (25-05-14)
δεν γινεται η ζαντα να μην επαθε τιποτα και να την ακουσαν ολα τα αλλα....συγουρα θα θελει και αυτη μια ζυγοσταθμιση
JimE36 (25-05-14)
Mπορεί... Θα δείξει... Αν δεν άκουγα τον ήχο πάντως δεν θα καταλάβαινα ότι βρήκε πεζοδρόμιο... Ευτυχώς πήρε πολύ ξόφαλτσα... Θα μπορούσα με λίγη παραπάνω δύναμη να τα είχα διαλύσει όλα αν προλάβαινε να πάρει καλά τη γωνία...
Μιχάλη το μυαλό μου πήγε στο διαφορικό γιατί δεν έδινε καθόλου όταν προσπάθησα να το κάνω στην άκρη και κρατσανούσε μέσα... Μπορεί να είναι μόνο ψαλιδόμπαρα που λες... Το ψαλίδι πάντως το είδα που πήρε γωνία... Τα έφαγε τα ψωμιά του!
Το βράδάκι θα μάθουμε τι ακριβώς κάναμε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIAS - E36 : 25-05-14 στις 16:45
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
andreas_R (25-05-14), Leonidas_E39 (26-05-14)
Δεν πειραζει ρε Ηλια.Μην στεναχωριεσαι.Εσυ να εισαι καλα και ολα τα αλλα γινονται.Προσοχη στους αλλους μονο.
Alex_ (25-05-14), HLIAS - E36 (25-05-14)
+Ημιαξόνιο τοτε θες και οχι διαφορικο. Στην ουσία την ακουσε ο άξονας που μεταφέρει τη κίνηση από το διαφορικο στο τροχό
HLIAS - E36 (25-05-14)
ορε ξαδερφε το ειδα τωρα και στεναχωρηθικα κριμα πολυ κριμα αφου δεν εγινε τπτ χειροτερο παλυ καλα αυτα θα τα φτιαξεις και οτι χρειαστεις εδω ειμαι
HLIAS - E36 (25-05-14)
περαστικα φιλε
HLIAS - E36 (25-05-14)
Ευχαριστώ παιδιά! Σύντομα θα είναι όλα κομπλέ...
Ψαλίδι, ημιαξόνιο και σε αναμονή αύριο το πρωί να δούμε σε τι φάση είναι η ζάντα...
Πάλι καλά...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!