Καλησπερα σε ολους,
μαλλον το αυτοκινητο του Αρη (S8N)
Παντως
ειναι πολυ φορτωμενο για να το πουλησει σε τιμη ευκαιριας...οποτε ευχομαι να το δωσει στην καλυτερη δυνατη τιμη .
Οντως ψαχνω για ενα καθαρο αμαξι που θα μου δωσει την ανεση και τους χωρους ενος οικογενειακου αλλα ειναι η αληθεια οτι εκτος απο αυτα θελω να εχω και την οδηγικη εμπειρια της 520 ,και σημαντικο την ασφαλεια που σου προσφερει ενα αμαξι που πηγαινει εκει που θελεις (αυτη ειναι η δικη μου τουλαχιστον εντυπωση ).Σιγουρα υπαρχουν και αλλα αμαξια που θα κανουν την ιδια δουλεια αλλα παιζει ρολο και αυτο που θα σου σου κανει κλικ !
Ο φορος για τα διλιτρα οντως ειναι 8800 αλλα αυτο ισχυει για αμαξια μεχρι πενταετιας ,μετα εχει μειωση κατα 30% ενω για αμαξια ανω των 10 ετων η μειωση ειναι του 50% .Ειμαι σιγουρος οτι μεχρι προτινος ισχυε αυτο το καθεστως εκτος και αν αλλαξε κατι( ποτε δεν ξερεις με τους φορους που μας ξυνηγανε ) .
https://www.taxdevil.gr/news/tekmiri...ikonomiko-etos
Οσο για το απογοητευμενος αουντακιας καθε αλλο...Αν συγκρινω τα Α3 και σειρα 1 δεν νομιζω οτι θα αγοραζα ποτε την 1 στη θεση του δικου μου ταπεινου Α3 ουτε απο αποψη εμφανισης (υποκειμενικο) ουτα ομως και απο θεμα αισθησης ,μηχανης ,ποιοτητας κυλισης ,αξιοπιστιας .Τουλαχιστον αυτο νομιζω με οσα μπορω να κρινω ,ο καθενας εχει την αποψη του!
Το μονο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι η καλη σας διαθεση φαινεται.