Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 40

Θέμα: E60 Τελος!!!!

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο, εύχομαι απ' τα βάθη της καρδιάς μου να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή. Μακάρι ο διάδοχος της Ε60 να καλύπτει άριστα τόσο τις οδηγικές σου ανησυχίες όσο και τις οικογενειακές σας ανάγκες.

Είσαι ξύπνιος, ντόμπρος και προσγειωμένος άνθρωπος αλλά τη σήμερον ημέρα δε γνωρίζεις αν αυτό που θα επιλέξεις πρόκειται να αποτελέσει μελλοντικά άλλο ένα βάρος στον προϋπολογισμό σου, χάρις στον εξαιρετικό οικονομικό προγραμματισμό των κυβερνήσεων αυτής της δύσμοιρης χώρας. Με τέτοια φορολογική σταθερότητα δεν είναι ν' αναρωτιέσαι για το ΠΟΤΕ θα επιστρέψουμε στην ανάπτυξη αλλά για το ΑΝ θα το καταφέρουμε ποτέ.

Εν προκειμένω, όλοι όσοι επιλέξαμε αυτοκίνητα κυβισμού 2000cc και άνω αλλά και όσοι επενδύσαμε σε ακίνητα, καταλήξαμε να τρώμε ράπισμα και να τιμωρούμαστε ως οι μοναδικοί 'έχοντες και κατέχοντες' σ' αυτόν τον τόπο.

Το 2006 πλήρωνες για το σήμα τελών κυκλοφορίας ενός δίλιτρου αυτοκινήτου το ποσό των 372 ευρώ. Τότε δεν είχες τεκμήριο διαβίωσης παρά μόνο αγοράς, ενώ δυο χρόνια αργότερα μείωσαν στο μισό τη φορολογία των ακριβών αυτοκινήτων, πράγμα που στην πορεία απεδείχθη παγίδα. Το τι ισχύει σήμερα το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά.

Πίστεψέ με, όσο κι αν λατρεύω το 60άρι μου, αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και γνώριζα αυτά που γνωρίζω σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση ν' αγόραζα κάτι άνω των 1600cc. Ούτε καν τα 1800άρια δε θα κοίταζα, αφού μόλις συνέλθουν απ' την ψυχρολουσία της κατάθεσης πινακίδων εφέτος είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα στραφούν σ' εκείνα.

Το γεγονός ότι θα παραμείνεις στην παρέα μας με χαροποιεί ιδιαιτέρως. Δε θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς βέβαια, αφού δε θα σ' αφήναμε να ξεφύγεις τόσο εύκολα. Ακόμη κι αν στραφείς σε VAG, εμείς θα είμαστε εδώ να σε μπινελικώνουμε νυχθημερόν.

Όσο για τον γείτονα Διονύση, του εύχομαι καλοτάξιδη η νέα του μπέμπα! Μακάρι να του χαρίσει πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
    Αρη ευχαριστω για τα καλα σου λογια,οπως ξερετε οι πιο πολυ-το ανεφερα και παραπανω-δεν ειναι τοσο τα κυβικα,το σημα και το τεκμηριο,παιζουν τον ρολο τους αλλα ακομα το παλευω,οσο τα χρηματα που επρεπε να διαθεσω για να κανω το αμαξι οπως ονειρευομουν.
    Την συγκεκριμενη περιοδο τα θεωρω "πεταμενα"ετσι λοιπον αποφασισα να το δωσω.

Αρη αμα παρω vag θα εισαι ο 1ος που θα κανω βολτα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο καταρχήν να σου πω (και γραπτά) ότι συμφωνώ απόλυτα με την κίνηση που έκανες. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Διονύσης έκανε λάθος, απλά επειδή εμείς γνωριζόμαστε λίγο παραπάνω, προσωπικά ξέρω πόσο σωστό βήμα ήταν αυτό που έγινε. Δεν κρύβω πως αν είχα αγοραστή και γω χωρίς να μπω στην ψυχοφθόρα διαδικασία του Car και των ηλίθιων τηλεφωνημάτων και άσκοπων ραντεβού, την είχα δώσει χτες. Γιά τους λόγους που όλοι ξέρουμε και όχι επειδή τη βαρέθηκα.

Δεν υπάρχει ούτε μία στα χίλια πιθανότητα να μη βρεθεί μπροστά σου μιά ευκαιρία όπως εσύ την εννοείς, με οδηγικό ενδιαφέρον και χώρους γιά την οικογένεια. Μόνο που ίσως να μην είναι 2200 cc ... σιγά τα ωα τελικά ... εμείς να μαστε καλά και να χουμε δουλειά.

Η παρέα χρειάζεται καλά παιδιά σαν και σένα και είμαι σίγουρος ότι θα τα λέμε τακτικά, σαν να μην έφυγε ποτέ το 520 από τα χέρια σου. Μόνος παραπονεμένος θα είναι ο αποθηκάριος, που χάνει έναν καλό πελάτη ...

το john taramas πως θα σου φαινόταν ?
    Και συνεχιζω απο πιο πανω,Πανο αποφασισα να το δωσω χωρις να βαλω αγγελια,αμα το εδινα εχει καλως αν οχι παλι κανενα προβλημα θα κατεθετα πινακιδες και σιγα-σιγα θα ξεκιναγα την μετατροπη μου.
    Οταν χτυπησε το τηλεφωνο και μου ειπε ο Διονυσης οτι το θελει του ειπα μια κουβεντα οτι δεν εχω προβλημα να το κρατησω και δεν σκοτωνω το αμαξι σε τιμες car.
    Ο ανθρωπος το σεβαστηκε,εκανε τα παζαρια σαν σωστος εμπορος και τελικα το πληρωσε,κατα την γνωμη μου λιγο λιγοτερο απο οσο θεωρω εγω οτι αξιζει το συγκεκριμενο αυτοκινητο αρκετα ομως για την εποχη,τα κυβικα,τα τεκμηρια και το πως εχει διαμορφωθει γενικοτερα η αγορα αυτοκινητου
    Τιμη δεν θελω να αναφερω αφου ειναι κατι μεταξυ μας.

Ο αποθηκαριος εχει μπολικους πελατες,απλα εγω λειτουργουσα σαν το δημοσιο,πηγαινα απο αλλο δρομο και εκανα τις προσφορες μου.

Οσο για την επομενη αγορα ακομα δεν εχω κατασταλαξει,κοιταω καποια μοντελα,μαζευω πληροφοριες για service και λοιπα εξοδα καθως επισης και για το τι μπορω να μπαξω σε καθε μοντελο.
    Οψομεθα............

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατ'αρχην ευχομαι στον Διονυση καλοταξιδο το αρμα!!!!!

...οχι επειδη συμπαθουμε τον Νικο,οχι επειδη εχει παρει τα //Μ5 εξαρτηματα απο τον Αλεξη σε κατασταση καινουργη!!!.....αφου να φανταστεις πριν 20 μερες βαζαμε τα προστατευτικα μασιπιε με το σημα //Μ5 και παρολο που δεν ειχαν κατι τα δικα του,τα αγορασε για να τα ευχαριστηθει και εκεινος και ο νεος αγοραστης,εν προκειμενω ο Διονυσης!!!....πριν κανενα χρονο πηρε και κατι ψιλα(σποϊλερ,σχαρακια φτερων ) και απο εμενα.....αρα καπου εχω συμβαλει και εγω στο λουκ.

Νικολα ευχομαι να βρεις οτι οχημα θελεις,οπως ακριβως το φανταζεσαι!!!

ριξε μας ιδεες τι ψαχνεις.....να εχουμε το νου μας....να την στησουμε εξω απο κανενα Καζινο...που ξερεις οι φανατικοι παιχτες παιζουν μεχρι και τις καλτσες τους!!!
    Αρη οταν γουσταρεις κατι και εχεις δωσει και τον λογο σου οτι θα το αγορασεις,δεν κοιτας αν θα πουλησεις το αμαξι ή οχι.
    Απο την στιγμη που ειχα πει στο Αλεξη οτι θα παρω τα προστατευτικα,τελειωσε το θεμα και νωριτερα να το πουλαγα παλι θα τα επαιρνα απο τον Αλεξη.
    Η αληθεια ειναι οτι και εσυ εχεις βαλει το χερακι σου στο look του αυτοκινητου,σε ευχαριστω πολυ.

2. The Following User Says Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

S8N (27-12-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Έλα, ομολόγησε βρε μπαγασα: Πουλήσεις το 520 γιατί κατά βάθος πάντα ήθελες το 520 LCI.

4. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

nikos-Mpacket (27-12-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καθε τελος και μια νεα αρχη.

Καλη αρχη λοιπον συνονοματε και καλα και ασφαλη χιλιομετρα !
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

6. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

nikos-Mpacket (27-12-11)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Νικο οταν μιλησαμε στο τηλεφωνο πριν 2 μηνες περιπου,ημουν σιγουρος οτι δεν θα μακροημερευε το Ε60 στα χερια σου.
    Τα μαρσπιε ομως φρεναραν λιγο τις σκεψεις μου,αλλα οχι και τις δικες σου......
    Οχι μονο καλα,τρικαλα εκανες τελικα που το εδωσες,γιατι απλα, ειχεν ερθειν η ωραν του, βουρ..... για το επομενο !!!

Υ.Γ: εαν πας προς Σχιστοματηδες μερια,απλα να αναφερω οτι διαθετομεν μεγαλη γκαμα ανταλακτικων TOYOTA,μεχρι και LEVIN 20v μοτερ εχομεν......

8. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

nikos-Mpacket (28-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

και που να δεις τι σου έχω εγώ.
    Γιαπωνέζικο δεν είναι ακριβώς, αλλά είναι άνετο, ταξιδιάρικο και οικονομικό.

10. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

nikos-Mpacket (28-12-11)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο οταν μιλησαμε στο τηλεφωνο πριν 2 μηνες περιπου,ημουν σιγουρος οτι δεν θα μακροημερευε το Ε60 στα χερια σου.
    Τα μαρσπιε ομως φρεναραν λιγο τις σκεψεις μου,αλλα οχι και τις δικες σου......
    Οχι μονο καλα,τρικαλα εκανες τελικα που το εδωσες,γιατι απλα, ειχεν ερθειν η ωραν του, βουρ..... για το επομενο !!!

Υ.Γ: εαν πας προς Σχιστοματηδες μερια,απλα να αναφερω οτι διαθετομεν μεγαλη γκαμα ανταλακτικων TOYOTA,μεχρι και LEVIN 20v μοτερ εχομεν......

Αγαπημενε προμηθευτη ειδες τι μου εκανες,δεν ειχες κατι αλλο να μου δωσεις για το Ε60 και απο την στενοχωρια μου το πουλησα.

Αλεξη οπως ανεφερα και πιο πανω δεν ειχα βαλει πωλητηριο απλα εκατσε η φαση και τελικα κατεληξε σε συμφωνια,δεν πηρα κανενα σας τηλεφωνο για να μην επιρεαστω στο ελαχιστο.
    Οπως ακριβως τα λες ειναι ειχε ερθει του,βρεθηκε ο ανθρωπος και Ε60 τελος.

Για να σε στενοχωρησω λιγο να σου πω πως δεν κοιταζω ΤΟΥΟΤΑ.

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    και που να δεις τι σου έχω εγώ.
    Γιαπωνέζικο δεν είναι ακριβώς, αλλά είναι άνετο, ταξιδιάρικο και οικονομικό.
    Σταματη αν παρω αυτο που μου προτεινεις πρεπει να κυκλοφορω με κρανος,οχι για να γλιτωνω απο τον αερα αλλα απο την παντοφλα της Ολγας.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κατάλαβα. Φτερούγα λιμπιζεσαι. Σε πάω.

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικολακη....ολα για καλο γινονται!
    Ολα καλα θα πανε και θα ξανακανουμε τις καυ.... εεεεε συγνωμη....τα κεφια μας!
    Δημητρη ετσι ειναι,εσυ το εχεις περασει καπως διαφορετικα αλλα ξερεις πως ειναι.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tamtamcafe Εμφάνιση μηνυμάτων
    αχ νικολακη νικολακη ξυλο που θα το φαςςςςς.....!!!!!!
    πες μας τωρα νικολακη δρομο για που τραβας??????????
    νασαι καλα και καλη ΑΓΟΡΑ τωρα.....
    Μητσο ακομα δεν εχω αποφασισει αν παρω και τι,απλα κοιταω κατι σε turbo,ειναι το μονο που μου ελειψε απο το Ε60 και γι'αυτο το εδωσα.
    Τωρα αν κατσει κατι μεγαλο απο γερμανια το βλεπουμε.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε μπαγασα...

γιου κουφ μι ναου!!!

Εσυ να σαι καλα κ πανω απο ολα η οικογενεια σου!

πιστευω οτι ακολουθησες την σοφοτερη οδο!

Ευχομαι το επομενο να το χαρεις με το παραπανω φιλε μου!

Οπως ανεφεραν κ οι προλαλησαντες εισαι αναποσπαστο μελος του χωρου οποτε θα εισαι μαζι μας (αν κ εφοσον το θες κ συ) για οσο υπαρχουμε σα φορουμ(που ξερεις ,τωρα με το ΔΝΤ...τι μας ξημερωνει δεν ξερουμε)

Ευχομαι ολοψυχα υγεια σε σενα κ την οικογενεια κ καλη επιτυχια στην αναζητηση του νεου σου μεσου μετακινησης
    Βασιλη και εγω δεν το εχω πιστεψει ακομα,εγιναν καπως γρηγορα τα πραγματα και δεν ημουν ετοιμος αλλα μονο ετσι ειχα πει πως θα το δωσω.

Ευχαριστω για τις ευχες και ανταποδιδω,οσο για τον αντικαταστατη οπως εχω πει πολλακις πλεον δεν καιγομαι,εχω το Παντα να κανω την δουλεια μου και περιμενω.

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κατάλαβα. Φτερούγα λιμπιζεσαι. Σε πάω.
    Συγνωμη για πια φτερουγα μιλαμε γιατι τρωω μονο μπουτακι.
    Επισης οταν μιλας με Ολυμπιακο δεν θα λες σε παω αλλα σε πηγαινω

16. The Following 2 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

Nick bmwlover (28-12-11), S8N (28-12-11)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP