Γλυκοκοιταω τελευταια αυτην εδω για το επιπλο μου.
https://www.aliexpress.com/item/Euna...1-cdb2229b31e8
wheelman (16-12-18)
Ψηνομαι για group buy κασετοθηκης Αντολφ. Μου εχουν ξεμεινει κατι κασσετες με ΛΕ.ΠΑ, μαργαριτη, τερλεγκα, γιοκαρινη, μπιγαληκτλ.αν δεν εχεις το συλλεκτικο αυτο υλικο να σου γραψω κοπιες!!!
Leonidas_E39 (16-12-18)
Λεωνίδα, η συγκεκριμένη έχει χάλια ανάλυση βρε συ. 1024*600 σε 10''. Θα βγάλεις τα μάτια σου.
Leonidas_E39 (16-12-18)
Δεν είναι portable, οπότε δεν χρειάζεται να είναι στιβαρό. Το 2010 που πρωτομπήκε μου λέγαν είναι κινεζιά τον άλλο μήνα θα τα παίξει και και και,,,,. Λαλεί και παίζει από τότε απροβλημάτιστο, εχω 4 προγράμματα navi, αναβαθμίζοντας τους χάρτες τους κάθε χρόνο, ipad και usb stick για mp3 και mp4. Δεν έχω τον πονοκέφαλο των dvd, αν είναι mk2, mk4 και βάλε.To μόνο αδύναμο στοιχείο του η ευαισθησία του δέκτη σε σχέση με την oem πηγή σε ορεινές διαδρομές μακρυα από αστικά κέντρα. Τώρα στα τελευταία μοντέλα με android, (το δικό μου έχει λειτουργικό wince4), έχουν αναβαθμίσει και τον δέκτη που είναι διπλός. Εχουν αλλάξει και τα κεντρικά κουμπία σε κώνικα και φέρνει ακόμη περισσότερο σε oem.
DSC_0013.JPG
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
BILL007 (18-12-18)
έχω βάλει x-trons 8πύρηνο android εξωτερικά πανομοιότυπο με το εργοστασιακό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.dynavin.
συμβουλή μου μην πάει κάποιος σε eonon ή dynavin.
S8N (26-12-18)
Καλές γιορτές!
Στέφανε τι λέει αυτό, το έχεις καιρό?
Διαβαζα πολλα προβλήματα με τον can bus decoder στις αρχές που φαίνεται να έχουν λυθεί(στο 39 έχει περιορισμένο integration) αλλά πέραν αυτού φαίνονται καλές συσκευές και με αρκετό support.
Έχεις κάνει map πλήκτρο για φωνητικές εντολές με Google?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Η απάντηση της xtron για το αν στέλνουν Ελλάδα από Αγγλία...
Dear,
We are sorry to inform you that we can't ship the unit to Greece.
Please do not hesitate to contact us should you have any further questions.
Kind regards,
Abby
XTRONS Customer Service Team
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
BILL007 (29-12-18)
Κάνε κι εσύ μια further question:
Why can't you ship the unit to Greece?
E30 318i