Nik σου βρηκα και αεριζομενα:
https://www.ebay.com/itm/BMW-3-E92-3...6#ht_829wt_908
Nik σου βρηκα και αεριζομενα:
https://www.ebay.com/itm/BMW-3-E92-3...6#ht_829wt_908
Προσωπικα μόνο στην πίστα εχω συναντησει ''πρόβλημα'' με τα εργοστασιακα φρένα και οταν λέω προβλημα εννοώ οτι σε ΠΟΛΥ ΟΡΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ζεστάθηκαν κι επεσε η απόδοση τους-οχι οτι δεν φρεναραν δυνατα σε ολες τις αλλες περιπτωσεις.
Θα μπορούσαν αν γινουν και καλυτερα φρένα αλλα δε πιστεύω οτι ειναι value for money επενδυση για χρηση στο δρόμο.
Bazil Van Sinner (13-05-13), manos///3 (13-05-13), mark e92 (13-05-13)
BMW Perfomance μπρος-πίσω... Σίγουρη λύση (δεν έχω δει ποτέ κάτι που να μην είναι σωστό στα προϊόντα της Performance), 1500-2000¤ κόστος, εμφάνιση φοβερή και εργοστασιακή.. Αυτό πιστεύω εγώ...
Υ.Γ. Σε ότι έχει να κάνει με στήσιμο- κρατήματα (λάστιχα, θολόμπαρες, αναρτήσεις, σινεμπλόκ κτλ...) και φρένα, δεν είναι ποτέ πεταμένα λεφτά! Η έστω και μικρή διαφορά, μπορεί να βοηθήσει απίστευτα και γενικά και σε μια δύσκολη στιγμή...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zografias : 13-05-13 στις 10:32
dark knight (14-05-13), mark e92 (13-05-13), NikosE92 (13-05-13)
Aπο τη δικη μου αναβαθμιση σε φρενα να αναφερω πως το σημαντικοτερο πλεονεκτημα ειναι η σταθερη αποδοση και η αντοχη στη σκληρη χρηση , στη πιστα εν προκειμένω.
Απο τη τηλεμετρια δε διαπιστωσα σημαντικες διαφορες στην αποσταση φρεναρισματος σε σχεση με τα ΟΕΜ φρενα.
Πιστευω πως τα ΒΒΚ ειναι πεταμενα λεφτα για χρηση δρομου , εκτος κι αν καποιος γουσταρει να τα βλεπει ''μεγαλα''. Κ εμενα μου αρεσει
Η καλυτερη λυση , οπως ανεφεραν πολλοι, ειναι σωληνακια υψηλης , upgrade τακακια και υγρο.
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
Leonidas_E39 (13-05-13), mark e92 (13-05-13), soc12r (14-05-13)
Ξέρεις πόσα ευχαριστώ, έχω πει σε κάθε thread ??
Αν κολλάς σε τέτοια τετρημένα θέματα, καλύτερα να μην προτείνεις τίποτα
Παρέλειψα να πω ευχαριστώ και θίχτηκε το forum
Πρέπει δηλαδή να μετράω τα λόγια γιατί κάθε φορά αρπάζεται και ένας
Ευχαριστώ
εγώ πάντως είχα δοκιμάσει την λύση των performance στο 35αρι μου και σε συνδιασμό και με άλλο υγρό, τακάκια και σωληνάκια υψηλής είχα δει ικανοποιητική αναβάθμιση σε σχέση με τα χρήματα που είχα δώσει. Για παραπάνω upgrade μας πρόλαβαν οι κλέφτες:-)