Καλά όλα αυτά (αν και με τους χαρακτηρισμούς σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ) αλλά για λύστε μου μια απορία.
Γιατί πριν μερικούς μήνες άλλα τους έλεγε ο τότε υπουργός (Ρέππας) και άλλα κάνει ο σημερινός (Ραγκούσης)?
Πως γίνεται η ίδια κυβέρνηση να έρχεται σε συμφωνία με ένα κλάδο και τώρα με το έτσι θέλω να γράφει τη συμφωνία αυτή και να κάνει τελείως διαφορετικά πράγματα??
Εν κατακλείδι, αν και συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με το άνοιγμα του επαγγέλματος (αν και κάποιο όριο θα έπρεπε να μπει για να μην πλημμυρίσει ο κόσμος ταξί κάτι που και θα κάνει τους ιδιοκτήτες να πεινάσουν αλλά και θα επιδεινώσει σημαντικά το κυκλοφοριακό), είμαι κάθετα αντίθετως στο αποφασίζω και διατάσσω της κυβέρνησης που έχει τη στάση αυτή σε όλα τα θέματα που αφορούν τους Έλληνες πολίτες, αλλά και στο ψέμα και την κοροϊδία που εξαπολύει καθημερινά λέγοντας άλλα και κάνοντας άλλα.
Τα αεροδρόμια και τα λιμάνια πάλι δεν πρέπει να κλείνονται, αφού είναι κρίμα να παραλύουν και άλλοι κλάδοι (ξενοδοχεία, μαγαζιά κλπ) που δεν φταίνε σε τίποτα.
Αλλά θα μπορούσε να περιμένει μερικούς μήνες ακόμα ο Ραγκούσης και να μην περάσει στα καλά του καθουμένου και μέσα στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου το νομοσχέδιο αυτό, αφού ήταν σίγουρο πως θα προκληθούν αντιδράσεις, τη στιγμή μάλιστα που η κυβέρνηση, για πολλοστή φορά, αθέτησε το λόγο της.
Αλλά απ'τους συγκεκριμένους ανίκανους δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο, ό,τι και να κάνουν με την προχειρότητα και την απρονοησία τους πάντα προκαλούν το χάος.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong