Προσωπικά μου αρέσουν τα πιο κόμπακτ σχήματα και για μένα το Χ1 είναι το μαναδικό off-road-like που θα αγόραζα....
Καλή ιδέα Ντίνο
Προσωπικά μου αρέσουν τα πιο κόμπακτ σχήματα και για μένα το Χ1 είναι το μαναδικό off-road-like που θα αγόραζα....
Καλή ιδέα Ντίνο
ntinos (16-03-12)
^ Θενκς Ηλια
(btw μου εριξαν τριμηνο ban εχει που ειμαστε συνφορουμιτες)
120ie87 (16-03-12)
Μαλλον δεν ξερει, αλλα και να ηξερε δεν θα πει.
(δεν ειναι σωστο) ;-)
Και εδω μιλαμε για μπεμβεδες ;-)
^ μη δίνεις σημασία στα άσχημα φίλε μου (δεν το παρακολούθησα το θέμα καθως δεν μπαινω συχνά πια οπως εχεις καταλάβει)...
Για μας τους παλιούς είσαι πάντα ο Ντίνος μας όσα μπαν και να φας και αυτό δεν αλλάζει.... μαζεύτηκαν εκεί μερικοί νέοι και άσχετοι και αντί να ακούσουν 2 πράγματα, γράφουν ανοησίες ...
Το κεφάλι ψηλά, δεν δίνουμε σημασία στους μλκες, επειδή έτσι τους δίνουμε αξία και πέφτουμε στο επίπεδό τους... σύντομα θα το θυμόμαστε και θα γελάμε!
:-)
Κασκαι οχι, με τιποτε. Και πες με ψωνιο, παρμενο ή οτι αλλο, αλλα προτιμω να κυκλοφορω με ποδηλατο παρα απο μπεμβε σε κασκαι
Βασικα, η γυναικα μου με τιποτε.
Το Χ1 μονο παιζει σαν σεναριο αυτη την στιγμη, αλλα το θεμα ειναι να ακουσω οσο περισσοτερες γνωμες απο εσας για το σκεπρικο που αναλυω στο #1
Μπάξε αυτό: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2011458/
Best value for your money.
και τα δυο (nissan-bmw) ειναι crossover και οσο και αν θελουν να λενε οτι εχουν τις "ανεσεις" των suv sav δεν ειναι αληθεια.
Η δε offroad επιλογη αφορα μονο την τετρακινητη εκδοση της σειρας και καμια αλλη.
οσο για τη συγκριση των δυο οτι ειναι στα ιδια λεφτα, εγω κατι τετοιο δεν βλεπω.
Βλεπω μαλιστα τεραστιες διαφορες στη τιμη.
πληρης καταλογος και επιπεδα εξοπλισμου.
https://www.nissan.gr/nws.nsf/el-gr/...pricelist.html
Ντινο οπως εγραψα και πριν, επειδη το επαθα και εγω οταν πηρα το χ3, ανα τα 31000 χιλ ειναι τιμη βασικης εκδοσης να υπολογιζεις για να γινει αμαξι αλο ενα πεντοχιλιαρο και λιγα λεω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 16-03-12 στις 16:26
Ptboul (20-03-12)