Καλά με τις δικές μας θα είναι τραγικό αυτό. Ασε που το πιθανότερο είναι να έχει αεροδυναμικούς θορύβους ενώ είναι αντιαισθητικό να έχεις αυτή τη γκουμούτσα στο πλάι.
P.S. thanks, ελπίζω περαστικά και αγύριστα
Οπως το είπες. Σε μίνι ή Mazda 3, άντε και κανένα Evo θα ταίριαζε. Αλλά στο Ε60 δεν.... Μπορεί όμως να γίνει κάτι custom για το μέγεθος της δικιάς μας πινακίδας. Αν και αυτό που έκανε ο Αρης νομίζω οτι είναι σκάλες ανώτερο
Μπραβο Αρη εξυπνη πατεντα!!
και εγω κοκκινος ειμαι,τουλαχιστον ως τον δεκεμβριο, αν αλλαξεις πινακιδες γραψε μας τη διαδικασια.
aristent (09-05-11)
Γινεται να αλλαξεις τις κοκκινες με κανονικες αφου εχει συμπληρωθει η 3ετια απο την ημερα αγορας.
....,αλλωστε γραφει και η αδεια κυκλοφοριας μεχρι ποτε ειναι η απαλαγη απο το τελος ταξινομησης,3ετια ειναι απο οσο ξερω για εμας τους τριτεκνους,για τους πολυτεκνους ισχυει αλλο καθεστως.
το κοστος ειναι 30 ευρω για το παραβολο και εαν δεν θελεις να τρεχεις εσυ στο μηχανολογικο υπαρχουν διεκπεραιωτες για τετοιες διαδικασιες....που καλυτερα ειναι να ενημερωθεις απο εκεινους γιατι ο λογος συνηθως που δικαιολογει την αντικατασταση ειναι οτι καταστραφηκε εστω μια απο τις δυο πινακιδες ή θελεις να ταξιδεψεις στη Ευρωπη κλπ.που δεν τα γνωριζω και καλα,εμενα μου την εκανε την διαδικασια ο πατερας του συμφορουμιτη μας Γρηγορη(Gregory//M) και μαλιστα εγινε αυθημερων χωρις να μεινω καθολου χωρις πινακιδες!!!
αυτη τη φορα ειναι μονιμα βιδωμενη μπροστα χωρις το Diy που ειχα κανει!!!
εννοητε οτι εχει γινει φωτοσοπ σε .....4 απο τα 7 πενταρια που βλεπετε!!!