Eγώ προβλέπω συνάντηση bmwfans και στην Πελοπόννησο! Παντού είμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ε!!!
Ρε 'σεις μην ψαρώρενε ...... για μόστρα θα το 'χω το e pass . Μούφας , Πάρης και Γιώργος απλά θα ΄στε μπροστά από μένα ...εννοείτε θα σας αφήνω να με περνάτε λίγο πριν τα διόδια να μου σηκώνετε την μπάρα και μετά σας περνάω και πάει λέγοντας ....
Στο παιδί που με ρώτησε για τους Μολάους πάω Σκάλα ,το e -pass το θέλω για να μην σταματάω τελείως γιατί μετά για να ξαναφορτώσει το αυτοκίνητο (1600αρι είναι ) του πίνω το αίμα γιατι έχει και αποσκευές μέσα εκτός επιβατών και απλά το λυπάμαι να το ζορίζω . Όσο για το συγκεκριμένο ταξίδι το κάνω 2-3 φορές το χρόνο . Και μια άλλη ερώτηση άμα πηγαίνουμε με το 46αρι του μπρο μπορούμε να το βγάζουμε από το 36αρι και να το βάζουμε στο 46αρι? Επίσης να σημειώσω πως δεν θα κολλήσω το e pass στο παρμπρίζ μόνιμα ,απλά την ώρα που περνάω θα το τοποθετώ στο πάνω μέρος του παρμπρίζ κεντραρισμένα με το χέρι ....έτσι το κάνει γνωστός μου που έσπασε το παρμπρίζ και απλά όταν περνάμε από διόδια πλέον το σηκώνει με τα χέρια στο κέντο του παρμπρίζ και αφού περνάμε ξανά στο ντουλαπάκι ή κάπου σε κάποια θήκη πρόχειρα άμα έχουμε να περάσουμε και από άλλα διόδια!
έπίσης και όσους έχουν μπει στο κόπο και απάντησαν!!!