Μπράβο ρε ''αδερφέ''.
Σα να'μασταν κι εμείς στο πίσω κάθισμα της βουβάλας και να μυρίζανε ολονών μας οι κάλτσες.
Μπράβο ρε ''αδερφέ''.
Σα να'μασταν κι εμείς στο πίσω κάθισμα της βουβάλας και να μυρίζανε ολονών μας οι κάλτσες.
Η αφιέρωση πρέπει να περιλαμβάνει και την Ελενίτσα, τον Σταααθ, τον Merlin, τον ΒανΒικ, τον Νικ1400, τον οδοντίατρό μας στη Κάλυμνο και αρκετούς ακόμα (μου διαφεύγουν τώρα) που έχουν ταξιδέψει / ζήσει στην Αμερική και ειδικά στην Άγρια Δύση (my case) .
Απ όλα αυτά τα χρόνια έχω άπειρες ιστορίες, δεν έχω όμως το χάρισμα του Πρόεδρου στην αφήγηση, δυστυχώς.
Πάω να συνεχίσω το διάβασμα ....
The doc too, ma nigga.
Monsta (06-03-12)
Nigga μου, ποιο ήταν το αντίστοιχο σε Oldsmobile ? Ίδια περίοδο και ακριβώς ίδια μούρη με τη Chevy / Pontiac που έβαλες. Ήταν το 1ο μας αμάξι 84-85 μαζί με ένα Buick πιο μικρό από την 6-μετρη νεκροφόρα Olds, αλλά και παλαιότερο (τέλη 70). V8 και βρωμόγκαζο το άτιμο.
gnx (07-03-12)
Όχι ρε αυτή είναι του 89 μοντέλο. Χλίδα μπροστά στο δικό μας. Μιλάω για ΜΥ 79-81 περίπου.
Μπας και λες την Κάτλας?
καποιοι εχουν μεγαλη ανεση με τους αριθμους, αλλοι με τις ξενες γλωσσες,στις τεχνες στα καλλιτεχνικα...
εγω παντα το μονο που ειχα ηταν οτι καθε μια ιστορια,μυθιστορημα,αφηγησ η που διαβαζα,την ιδια στιγμη μου δημιουργουνταν εικονες στο μυαλο και τη ζουσα.
Σαν ενα εβλεπα ταινια.
Σταματη μολις εκανα ενα ταξιδι, γνωρισα ολα αυτα τα μερη απο την αφηγηση και οσο παραξενο και αν ακουστει ειναι σαν να τα επισκεφθηκα.
Thanks!!!
υγ. απο δω και περα παντα θα κουβαλαω στο πορτ μπαγκαζ κανα δυο τρια ζευγαρια αθλητικες καλτσες !!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 06-03-12 στις 22:43