Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 38

Θέμα: «Πάρτε νέα μέτρα τώρα»

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ενας τεχνοκρατης θα μας σωσει μονο που να αγαπαει την Ελλαδα . . .

Βλεπετε Μπερλουσκονι . . .

Με ελεγχομενη κυβερνηση ολοι να εχουν αμοιβη 1000 ευρωπουλα και αυτο που κανουν

να το αγαπουν . . .

Οχι μπαινουν τσομπανιδες και φευγουν με 30 σπιτια και δεν ξερω εγω τι αλλο . . .

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενας τεχνοκρατης θα μας σωσει μονο που να αγαπαει την Ελλαδα . . .

Βλεπετε Μπερλουσκονι . . .

Με ελεγχομενη κυβερνηση ολοι να εχουν αμοιβη 1000 ευρωπουλα και αυτο που κανουν

να το αγαπουν . . .

Οχι μπαινουν τσομπανιδες και φευγουν με 30 σπιτια και δεν ξερω εγω τι αλλο . . .
    Φιλε Χρηστο, πολλοι απο αυτους ειναι ανικανοι να κανουν οτιδηποτε, δεν μπορουν να πουλησουν ουτε κουλουρι στο δρομο.. να συγχωρανε αλλους για το πως βρεθηκαν στα "πραγματα" (μπαμπαδες-παππουδες-θειους)

Υ.Γ Και να πω και κατι, ας μην προσβαλουμε τους τσοπανηδες, συγκρινοντας τους με μερικους πολιτικους, το να εισαι τσοπανος θελει μυαλο και ικανοτητα, πολλοι πολιτικοι μας δεν ειναι ικανοι, να "χωρισουν δυο γαιδουριων αχυρο"

3. The Following User Says Thank You to joseph For This Useful Post:

pilot (06-12-10)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο joseph Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε Χρηστο, πολλοι απο αυτους ειναι ανικανοι να κανουν οτιδηποτε, δεν μπορουν να πουλησουν ουτε κουλουρι στο δρομο.. να συγχωρανε αλλους για το πως βρεθηκαν στα "πραγματα" (μπαμπαδες-παππουδες-θειους)

Υ.Γ Και να πω και κατι, ας μην προσβαλουμε τους τσοπανηδες, συγκρινοντας τους με μερικους πολιτικους, το να εισαι τσοπανος θελει μυαλο και ικανοτητα, πολλοι πολιτικοι μας δεν ειναι ικανοι, να "χωρισουν δυο γαιδουριων αχυρο"
    "στα παντελονια που φοραω" λενε συχνα....
    αυτες οι μαϊμουδες...

εγω πιστευω ενα μεγαλο ποσοστο στην καταστροφη εχουνε παιξει και οι πολλοι παλιοι κοινοταρχες και δημαρχοι παλιοι στα χωρια...
    εχουνε βρεθει ξαφνικα με πολυκατοικιες στην "πολη".
    πολλα παραδειγματα...εχουνε φαει κι αυτοι...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    2

Προεπιλογή

θα διαφωνησω -οπως τις περισσοτερες φορες αλλωστε- μαζι σας.

σε ποστ μου που εγινε σε καποιο αλλο παρομοιο θεμα -απο τα δεκαδες που εχουμε ανοιξει εδω και ουσιαστικα αναμασαμε τα ιδια ακριβως πραγματα- ελεγα οτι ολοι θα πρεπει να παμε και να ψηφισουμε.
    και οχι φυσικα αυτους που αποδοκιμαζουμε, αλλα νεα φρεσκα προσωπα.

αλλα εγινε ομως ακριβως αυτο που ειπα. καποιοι δεν πηγαμε καν και καποιοι αλλοι παλι ξαναψηφισαμε τα δυο μεγαλα κομματα.

αρα ειμαστε αξιοι της τυχης μας διοτι μονο να φωναζουμε ασκοπα και χωρις κανενα αποτελεσμα στη σελιδα ενος μικρου ειδικου φορουμ ειμαστε ικανοι...
    και ως εδω καλα, αλλα μιας και η τυχη ειναι κοινη σε αυτην την περιπτωση, χαντακωσαμε και οσους σκεφτονται υγιως.

εγω βλεπω πως σε ποσοστο 99-1 % τα μετρα και οι πρακτικες του πολιτικου σκηνικου των τελευταιων 35 ετων αποδοκιμαζεται σε καθε ευκαιρια.
    αν θεωρησω λοιπον οτι η μικρη κοινωνικη μας ομαδα ειναι στο μεσο ορο της υπολοιπης κοινωνιας, θα επρεπε τα δυο μεγαλα κομματα να λαβουν εθνικο ποσοστο της ταξεως του 0,3%.

αντι αυτου το 30% περιπου του κοσμου και παλι τα εμπιστευθηκε.

αν αντιστρεψουμε αυτο το συλλογισμό ωστε να κανουμε και μια φορα κριτικη σε αυτα που κανουμε εμεις και οχι αυτα που κανουν οι αλλοι, θα δουμε οτι οι μισοι απο εμας που "κραζουμε" τους παντες και τα παντα εδω, το κανουμε επι θεωρητικου επιπεδου, οι 3 στους 10 αλλα λεμε εδω και αλλα κανουμε, ενω μονο οι 2 στους 10 φανηκαμε συνεπεις και αυτο που γραφουμε και πιστευουμε το καναμε πραξη.

αρα η τραγικη κατασταση που εχει περιελθει η χωρα, δεν ειναι καθολου τυχαια!
    αυτοι ειμαστε ως συνολο, δεν αξιζουμε τιποτα περισσοτερο απο διεφθαρμενους πολιτικους.
    οταν επι 35 χρονια στηνεται αυτο το σκηνικο και οχι μονο δεν αντισταθηκαμε, δεν αντιδτασαμε, δεν το καταγγειλαμε, δεν εναντιωθηκαμε, αλλα εγινε το ακριβως αντιθετο ο καθενας προσπαθησε να γινει μερος του, να κοψει να κομματακι απο την πιτα, δεν ευθυνονται οι αλλοι.
    οταν χανεται αλλη μια τελευταια ευκαιρια, και προτιμαμε να κανουμε κριτικη απο τη σελιδα ενος φορουμ, αλλα στην πραγματικη ζωη 8 στους 10 συμφωνουμε, συμπρατουμε, αποδεχομαστε ειτε σιωπηλα ειτε φωναχτα αυτο το οποιο υποτιθεται οτι στηλιτεουμε, δεν ειναι μονο αχρηστη η κριτικη μας, παντελως αχρηστη και ματαια, αλλα και υποκριτικη.

δυστυχως μετα απο την τελαυταια αυτη συμπεριφορα μας, ειμαι απολυτα βεβαιος οτι δεν υπαρχει περιπτωση ευκολης, καθολικα αποδεκτης, εξοδου απο αυτη την παρακμη.
    το να λεω απο τον καναπε μου ή απο το πληκτρολογιο μου "αυτοι που εκλεψαν να τα φερουν πσω", δεν εχει καμια αξια και χρησιμοτητα.
    και αφου μετα απο ολα αυτα, δεν παμε ουτε να καταψηφισουμε αυτους που μας εκλεψαν, πως θα μπορεσει να αλλαξει η κατασταση?
    χρειαζονται ακραιες και δραστικες λυσεις... δεν υπαρχει αλλη επιλογη.
    δυστυχως οι πολιτες εδειξαν οτι δεν θελουν τη δημοκρατια. δεν θελουν να αποφασιζουν οι ιδιοι. δεν πανε καν να ψηφισουν ή πανε και ψηφιζουν αυτους που υποτιθεται οτι καταγγελουν.

γι αυτο βγηκαν και δηλωσαν ολοι νικητες... εχουν δικιο, πηραν ολοι παραταση ζωης...
    ποιοι εχασαν? εμεις οι υπολοιποι.

ζητω συγγνωμη εκ των προτέρων αν στεναχωρησα, αν προσβαλα, αν θα αναγκασω με τα γραφομενα αυτα καποιους να μην μας ξαναεπισκεφτουν.

εγω ετσι τα βλεπω, μπορει να κανω λαθος, μπορει να ειμαι αδικος, αλλα εχω το ελαττωμα να λεω ανοικτα αυτο που πιστευω.

επισης θα εισηγηθω στη διαχειριστικη ομαδα (διοτι παρα οπως νομιζουν πολλοι οι αποφασεις παιρνονται συλλογικα), τα θεματα αυτα να κλεισουν και να μην επιτρεπεται η δημιουργια καινουργιων.
    ειναι κατα τη γνωμη μου χαμενος χρονος και χαμενος χωρος αυτο που γινεται, ετσι οπως γινεται. και εκανα κι εγω λαθος που τα τροφοδοτησα αρκετες φορες.
    αν ειναι αλλα να λεμε και αλλα να κανουμε, προσωπικα εγω δεν επιθυμω να δινεται πλεον βημα το οποιο χρησιμευει μονο ως εκτονωση της πιεσης και της πικρας του κανενος μας.

6. The Following 5 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

GiannisRob (10-11-10), Monsta (09-11-10), nikos1400 (09-11-10), PANOS-E60 (09-11-10), S8N (09-11-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

νεα μετρα... θα ερθουν και αυτα! οχι τοσα μαζεμενα,οχι τοσο ξεκαθαρα αλλα θα ερθουν,θα ερθουν γιατι υπαρχει το αλλοθι και το καθεστως κατοχης που επιλεξαμε να εχουμε.
    Το μυνημα των εκλογων... αληθεια ποιο ελαβαν? αφου ολοι θεωρουν εαυτους κερδισμενους!
    Τα αντιεργατικα νομοσχεδια και η πληρης αμφισβητηση δικαιωματων (εργασιακων) που κερδηθηκαν με αγωνες,θα διαδεχονται το ενα το αλλο. Που και που ενδιαμεσα θα πετανε και μια περικοπη ή καταργηση,ή μεταταξη,ή μειωση του μισθου των δημοσιων υπαλληλων, ετσι για να γλυκαινονται οι υπολοιποι και να μην αντιλαμβανονται ποιος ειναι ο πραγματικος στοχος.
    Διαιρει και βασιλευε... και αυτη τη φορα το καταφεραν για τα καλα!!
    Τι και αν τα νυκοκυρια μερα με την ημερα φτωχαινουν και περισσοτερο, τι και αν η ανεργια εχει χτυπησει την πορτα καθε Ελληνικου σπιτιου!
    Ολοι ομηροι των τραπεζων,ομηροι των εργοδοτων,ομηροι των τεχνοκρατων που τα σχεδιαζουν ολα αυτα... (τους θελουμε και κυβερνητες).
    Αραγε πως θα ονομαστει αυτη η δεκαετια...η εξαφανιση της μεσαιας ταξης,
    Νεοπτωχοι και επιζησαντες... και οταν η ανακατανομη (αρε και καποτε ηταν συνθημα αυτο) του πλουτου..θα επιστρεψει εκει που "νομοτελειακα" θα επρεπε να ανηκε... τοτε θα χαραξει η νεα μερα και θα ξεκινησουμε για την επομενη πενηντακονταετια απο την αρχη, μιας και οι πολεμοι πια πηραν αλλη μορφη..και ας εχουν τις ιδιες απωλειες!!!
    Μη λιγοψυχατε βρε!! χωρις εμας ειναι ενα τιποτα και ας μη το εχουμε ουτε εμεις καταλαβει αυτο.. που λεει και ο Κωστας Βαρναλης <<αιντε θυμα αιντε ψωνιο...>>
    Δεν ξερω αν τους δωσαμε καποιο μυνημα ή αν αυτοι πηραν κανενα, αλλα καλο ειναι να τους δωσουμε ενα και μονο μυνημα οτι αν παρουν ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΕΤΡΑ.

8. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

z3 2.2 (09-11-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σταθη...εχεις δικιο...
    Εχω αδικο που αρνουμαι να ψηφισω,αλλα ετσι εννιωθα ως τωρα και ετσι εκανα.
    Δεν ηθελα να ειμαι μερος αυτου του καρναβαλιου.
    Πλεον ειμαι ακομα περισσοτερο μπερδεμενος,νιωθω ακομα πιο ασχετος με τα πολιτικα και νιωθω ακομα πιο αχρηστος για την χωρα μου.
    Τελικα δε φτανει μονο να κανεις ανακυκλωση,να πληρωνεις τους φορους σου και να εισαι καλος ανθρωπος...
    Λυπαμαι για τον εαυτο μου.
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

10. The Following 2 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Nino (09-11-10), Ptboul (10-11-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταθη...εχεις δικιο...
    Εχω αδικο που αρνουμαι να ψηφισω,αλλα ετσι εννιωθα ως τωρα και ετσι εκανα.
    Δεν ηθελα να ειμαι μερος αυτου του καρναβαλιου.
    Πλεον ειμαι ακομα περισσοτερο μπερδεμενος,νιωθω ακομα πιο ασχετος με τα πολιτικα και νιωθω ακομα πιο αχρηστος για την χωρα μου.
    Τελικα δε φτανει μονο να κανεις ανακυκλωση,να πληρωνεις τους φορους σου και να εισαι καλος ανθρωπος...
    Λυπαμαι για τον εαυτο μου.
    Ασχετα με το αν συμφωνω ή οχι με την αποχη,αυτη απο μονη της αποτελει ισχυροτατη μορφη διαμαρτυριας.
    Το να μη θελει καποιος να συμμετεχει σε αυτον τον εμπαιγμο (ειδικα το τελευταιο με τις απειλες δια στοματος προεδρου) εκτος απο δικαιωμα του ειναι και προς τιμην του αν αυτο γινεται συνειδητα και οχι απο ωχαδερφισμο ή βαρεμαρα.
    Οσο για το φορουμ μας μπορει να αποτελει ενα κοινωνικο μικροκοσμο αλλα καμια αλλη σχεση δεν εχει με την κοινωνια ουτε αντιπροσωπευει τις βουλες και την συμπεριφορα αυτης.
    Ουτε τα συμπερασματα (εκλογικα) μεταπηδουν σε ποσοστο αναλογικο με τα μελη του bmw fans.
    Δυστυχως και εγω εχω ελαττωμα να λεω αυτο που πιστευω και πιστευω οτι ο χωρος μας η μαγεια του ειναι η πολυμορφικοτητα του ακομα και αν καμια φορα αποτελει και μερος "εκτονωσης" .
    Εκτονωση βεβαια που δεν παρατηρειται μονο σε κοινωνικοπολιτικοικονομικ ου περιεχομενου θεματα....

12. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Ptboul (10-11-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

δυστυχως οι πολιτες εδειξαν οτι δεν θελουν τη δημοκρατια. δεν θελουν να αποφασιζουν οι ιδιοι. δεν πανε καν να ψηφισουν ή πανε και ψηφιζουν αυτους που υποτιθεται οτι καταγγελουν.
    Σε αυτές τις τρεις προτάσεις αποτυπώνεται όλη η πραγματικότητα, δυστυχώς.

Ειλικρινά νόμιζα ότι πηγαίνοντας αυτή τη φορά να ψηφίσω το 'κάτι διαφορετικό', θα έβλεπα και διαφορετικά αποτελέσματα. Περίμενα τη ΜΕΓΑΛΗ ανατροπή. Πίστευα πως όσο φορτωμένος, όσο αγανακτισμένος ήμουν ο ίδιος, θα ήταν και ο υπόλοιπος κόσμος, ειδικά μετά από όλα αυτά τα μέτρα 'τσόντα' των τελευταίων μηνών και όλα τα ψέμματα και τη κοροϊδία του τελευταίου χρόνου από τη κυβέρνηση. Κρίμα που πάλι μείναμε μόνο στα λόγια.

Σχετικά με το άρθρο της Καθημερινής και ενώ πολλά πράγματα είναι όντως προκλητικά αυτή την εποχή, δεν θα σταθώ στις παροχές και στα προνόμια των βουλευτών. Θεωρώ ότι αν αυτοί οι άνθρωποι κάνουν σωστά τη δουλειά τους, καλώς να έχουν αυτές τις αποδοχές και τα bonus. Επίσης δε δέχομαι το πρωθυπουργό της χώρας μου (όποιος κι αν είναι αυτός) να κυκλοφορεί με .....Prius. Είναι τουλάχιστον γελοίο.

Εκεί που διαφωνώ, όπως και οι περισσότεροι πιστεύω, είναι η ασυλία αλλά και το κλασσικό 'βόλεμα' των μονίμων υπαλλήλων της Βουλής και το διπλασιασμό τους τη τελευταία 5-ετία.

14. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Ptboul (10-11-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επ ...όχι και όλοι! Εγώ για την περιφέρεια ψήφισα ανταρσία Στάθη.. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει ούτε το είχα ξανακούσει, απλά μου άρεσε το όνομα... Για το δήμο κάπου είδα τη λέξη οικολογία και διάλεξα αυτό το ψηφοδέλτιο, εκ των υστέρων έμαθα οτι ήταν συνδυασμός που τον υποστήριζε και ο συριζα ... χαλάλι τους... πιστεύω οι ψήφοι μου έπιασαν τόπο όσο καμία άλλη φορά...
    Την επόμενη φορά θα ψηφίσω πάλι στο άσχετο, πάλι ότι μου γυαλίσει την τελευταία στιγμή...

γιατί να το κλείσουμε Στάθη? Είναι πολύ επίκαιρο το θέμα της 2ης δέσμης μέτρων των ξένων απέναντι στον Έλληνα. Όποιος δεν θέλει δεν συμμετέχει, όπως και γίνεται δηλαδή, δεν πιέστηκε κανένας να βγάλει τα εσώψυχα του, εξάλλου όποιος νομίζει πως βλέπει τα ίδια και τα ίδια ας αλλάξει θέμα. Δεν είναι κακό το επίπεδο και υπάρχει κατανόηση μεταξύ των συνομιλητών

16. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Nino (09-11-10), Ptboul (10-11-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εκτος απο δικαιωμα του ειναι και προς τιμην του αν αυτο γινεται συνειδητα και οχι απο ωχαδερφισμο ή βαρεμαρα.
    Εγω Γιαννη μου δεν ψηφιζω συνειδητα.
    Ασχετως αν ειναι σωστο η λαθος,ειναι τουλαχιστον καλυτερο απο το να ψηφιζω αυτο που μου λεει η θεια μου.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης δε δέχομαι το πρωθυπουργό της χώρας μου (όποιος κι αν είναι αυτός) να κυκλοφορεί με .....Prius. Είναι τουλάχιστον γελοίο.
    Εχει και ενα Saab 9000 του '96.....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επ ...όχι και όλοι! Εγώ για την περιφέρεια ψήφισα ανταρσία Στάθη.. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει ούτε το είχα ξανακούσει, απλά μου άρεσε το όνομα... Για το δήμο κάπου είδα τη λέξη οικολογία και διάλεξα αυτό το ψηφοδέλτιο, εκ των υστέρων έμαθα οτι ήταν συνδυασμός του συριζα.... χαλάλι τους... πιστεύω οι ψήφοι μου έπιασαν τόπο όσο καμία άλλη φορά...
    Την επόμενη φορά θα ψηφίσω πάλι στο άσχετο, πάλι ότι μου γυαλίσει την τελευταία στιγμή...

γιατί να το κλείσουμε Στάθη? Είναι πολύ επίκαιρο το θέμα της 2ης δέσμης μέτρων των ξένων απέναντι στον Έλληνα. Όποιος δεν θέλει δεν συμμετέχει, όπως και γίνεται δηλαδή, δεν πιέστηκε κανένας να βγάλει τα εσώψυχα του, εξάλλου όποιος νομίζει πως βλέπει τα ίδια και τα ίδια ας αλλάξει θέμα. Δεν είναι κακό το επίπεδο και υπάρχει κατανόηση μεταξύ των συνομιλητών
    Συμφωνω! Συμφωνω ομως παντα χωρις να θελω να χαλαστει κανενας
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP