Της ερωμένης φεύγει ! Της συζύγου όχι!
Στην πρώτη περίπτωση τόλμα να μην το βγάλεις και τα λέμε... Στην δεύτερη άστο εκεί να το βλέπεις, να έχεις κάτι να της το χτυπάς.
- Πως το κανες έτσι, άχρηστος είσαι , δεν κάνεις για τίποτα μπλα
Μπλε μπλα
- Εγώ μωρέ ; Ή εσύ που αχρηστευσες το αυτοκίνητο με τις παλιομπογές σου;
( έτσι νομιμοποιείται και ο s8n και βάζει σαλόνι κομφορτ. Αξία σαλονιού... Όσο το Astra της γυναίκας του)
Πω ρε pousti τι εμπειρία έχω ; Και δεν έχω ούτε καν αραβωνιαστεί ακόμα
BILL007 (30-11-11), bill_m3 (30-11-11), GiannisRob (30-11-11), katsaraios (30-11-11), PANOS-E60 (30-11-11), S8N (30-11-11)
Γιάννη, πάρε καθαρή βενζίνη από το σουπερμάρκετ και δούλεψέ τη πάνω σε ένα πανάκι μικροινών με κυκλικές κινήσεις και αρκετή υπομονή. Μετά από λίγο θα μαλακώσει και θα φύγει. Φοβερή δουλειά κάνει επίσης το tar remover της Αουτογκλιμ με την ίδια διαδικασία. Το μόνο μείον είναι ότι αν δε γίνει ολοκληρωμένος καθαρισμός, στη γύρω περιοχή θα μείνει λεκές.
Μερικές φωτό από σήμερα το πρωί.
Ο μικρός λεκές που έμεινε στο πίσω κάθισμα ήταν πολύ ζόρικος και δεν έπαιρνε άλλα χημικά.
Ωστόσο πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 30-11-11 στις 12:34
bill_m3 (30-11-11), GiannisRob (30-11-11), S8N (30-11-11)
Πολυ καλο το αποτελεσμα οντως.
Το σαλονι πριν ηταν πολυ αηδια, δεν θα εμπαινα μεσα ουτε αν με πληρωνανε...
Μονο το κατσικι μου ελειπε απο 'κει μεσα
Ptboul (30-11-11)
Αυτό με τη βενζίνη δεν το ήξερα... Έχω δοκιμάσει με πάγο και με ατμό, αλλά με απογοητευτικά αποτελέσματα...
Θα το δοκιμάσω πάντως!
Δύο ερωτήσεις:
1) Τι είδους λεκές ήταν αυτός, αν επιτρέπεται, που αντιστάθηκε τόσο πολύ?
2) Μιας και μιλάς για χημικά, μετά από όλη αυτή τη διαδικασία μένουν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μυρωδιές από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν?
Bilchil (02-01-14)