Εγω ειμαι Θεσσαλονικη..Δηλαδη να μη δοκιμασω να τον βγαλω ξανα?
Εγω ειμαι Θεσσαλονικη..Δηλαδη να μη δοκιμασω να τον βγαλω ξανα?
Εχεις πμ...
Μαζί σου σε όλα όσα είπες, αλλά...
ας βρω ένα εξουσιοδοτημένο ή έστω εξειδικευμένο συνεργείο που να χρησιμοποιεί ροπόκλειδο ...
ας μην αναφερθώ σε ζαντολαστιχάδικα που βγάζουν τιμόνι έτσι για πλάκα επειδή δεν γνωρίζουν πως να φέρουν το 0, αυτοί να δεις τι ροπόκλειδο χρησιμοποιούν στο δέσιμο...
αν το τιμονι που αγορασες εχει αρκετα χλμ συμβαινει αυτο το πραγμα!!!!ειναι ενα κουσουρι που παρουσιαζουν αυτοι οι αεροσακοι(στρογγυλοι) χαλαρωνουν τα ελατηρια που κουμπωνει πανω στο τιμονι απ το βαρος του αεροσακου και σε εγκαρσιες ειδικα λακουβες σαμαρακια κλπ κουδουνιζει ετσι!!!!διορθωνεται να αλλαξεις αυτα τα ελατηρια το θεμα εινα που βρισκεις τετοια ελατηρια δεν υαπρχουν σαν ανταλλακτικο!!!!!!ο αεροσακος η κουμπωνει η δεν κουμπωνει δεν εχει κατι ενδιαμεσα δλδ να μην κουμπωσε καλα!!!!!
Εχεις δικιο. Αλλα προσεξε :Τα λαμακια που εχει μεσα το τιμονι ειναι φιξ με το τιμονι και δεν υπαρχει ανταλλακτικο.Σε περιπτωση ατυχηματος αν ανοιξει ο αεροσακος αυτα στραβωνουν και μετα δεν ξανακουμπωνει σωστα ο καινουριος που θα βαλεις..Πολλοι το προσπαθησαν κανεις δεν το καταφερε(αναφερομαι στο ισιωμα τις λαμας)..
Οποτε δεν ειναι θεμα παλαιοτητας τιμονιου
Κατι παρομοιο επαθα κι εγω.Δοκιμασα 3 διαφορετικους αεροσακους αλλα δεν..
Μεγαλωσε η διαδρομη και δεν καθεται οπως πριν το ατυχημα,εχει κενο και παιζει λιγο.Αυτο δεν ειναι απαραιτητα προβλημα πλυν τις κορνας που θελει να το πατησεις με δυναμη για να πιασει..Ειναι καθαρα αισθητικο το ζητημα.
Οπως μετραει και στην μεταπωληση του αυτοκινητου..
Εμενα προσωπικα με ενοχλει οποτε παω για τιμονι..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xriskrik : 13-01-10 στις 12:33
Ειναι ασχημο οπως και να το δεις και μαρτυραει πολλα..
ειναι λαθος η τοποθετηση...φτιαχνεται...
BILL007 (15-01-10)