Το διαγνωστικο θα σου πει ακριβως τι φταιει.Το πρωτο πραγμα που επρεπε να κανει ο μηχανικος σου ειναι αυτο.
dafidack (03-03-16)
Η απωλεια πιεσης λαδιου εξαιτιας φθορας των εδρανων του στροφαλου ΔΕΝ καταγραφεται απο τον εγκεφαλο.
Μονο οταν φτασει στο απροχωρειτο η δουλεια αναβει το αλαρμ.
dafidack (03-03-16)
Το διαγνωστικο θα δειξει την βλαβη που εχει καταγραφει.
Συνηθως απο την βαλβιδα ειναι το προβλημα, πιανει μακα απο τα λαδια και μετραει λαθος, την αλλαζεις και τελος.
Εαν δεν... με την βαλβιδα, μετρας οπως ειπε ο γκοστ πιεση λαδιου.
Εαν η πιεση λαδιου ειναι οκ αλλα η ενδειξη παραμενει, αλλαζεις την βαση του φιλτρου λαδιου, εχει μεσα μια βαλβιδα αντεπιστροφη η οποια κολαει.
Το τελευταιο σεναριο εχει τυχει αρκετες φορες.
aristent (03-03-16), dafidack (03-03-16), I_MNL (04-03-16), Konstantinos E60 (04-03-16), pilot (03-03-16)
...και επειδη εμενα ολα αυτα μου φαινονται πυρινικη φυσικη θα τα σημειωσω και θα του τα πω να τα κοιταξει για να χω το κεφαλι μου ησυχο.Α,και κατι ακομα...αν,μου λεει,ηταν τρομπα,απο το 2009 που παρουσιαζε κατα αραια διαστηματα το προβλημα θα την ειχε ακουσει κανονικα πολυ πιο πριν.Σημερα εκανα και παλι τα χτεσινα περα δωθε μεσα στην πολη και δεν εδειξε τιποτα.
Δηλαδή το πρόβλημα διορθώθηκε, αφού άλλαξε την βαλβίδα όπως ειπώθηκε;
ή ακόμα δεν έγινε αλλαγή και είναι στο ψάξιμο;!;
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Δεν εγινε αλλαγη ακομα.Το προβημα υπαρχει εδω και χρονια αλλα το παρουσιαζει σπανια ανα αραια διαστηματα.
κατι σαν το σασμαν το δικο μου.....νομιζω οτι η ακινησια και η πολυ προσοχη στην καταναλωση και στο γκαζι κανουν κακο......για την ακινησια,δεν μπορεις να κανεις κατι (πχ.παραδομενες πινακιδες,ελευθερος χρονος κλπ.)αλλα για το γκαζι????.... νομιζω οτι θελει το "σκισιμο" του,οποτε βγαινει εξω!!!
dafidack (04-03-16)
aristent (04-03-16)