Καλοτάξιδι! Όσα χρόνια και αν περάσεουν η Ε32 θα είναι αξεπέραστη και πάντα πανέμορφη! Πραγματικά upper class αυτοκίνητο, προϊόν του over-engineering που εφάρμοζαν τότε οι Γερμανοί, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα σύγχρονα πολυτελή μοντέλα!
Καλοτάξιδι! Όσα χρόνια και αν περάσεουν η Ε32 θα είναι αξεπέραστη και πάντα πανέμορφη! Πραγματικά upper class αυτοκίνητο, προϊόν του over-engineering που εφάρμοζαν τότε οι Γερμανοί, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα σύγχρονα πολυτελή μοντέλα!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
nikos valvetronic (13-11-12), pilot (12-11-12), Ptboul (13-11-12), S8N (12-11-12)
Bazil Van Sinner (12-11-12), EVERGET (13-11-12), Leonidas_E39 (12-11-12), Nick bmwlover (13-11-12), nikos1400 (13-11-12), Ptboul (13-11-12), S8N (12-11-12)
Καλορίζικο Κώστα και καλά χιλιόμετρα, πράγματι ωραίο...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Τυχερος.... Καλοταξιδο!
Μη τα συζητας αδερφε...
Μαζί με την Ε34 (η οποία δανείστηκε πολλά στοιχεία από την 32άρα) νομίζω αποτέλεσαν αυτοκίνητα σταθμούς για την πορεία της bmw.
Μια πραγματική bmw λοιπόν, με μία τεράστια γκάμα πολυτελών στοιχείων όπως ''διζωνικό'' ραδιόφωνο, διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά θερμαινόμενα και ρυθμιζόμενα πίσω καθίσματα, ξύλο καρυδιάς αναδιπλούμενα τραπεζάκια, δύο κρυστάλλινα ποτήρια στον τεμπέλη με ψύξη, φαξ (είχε και η 34 άρα σαν έξτρα), κουρτινάκια παντού.
Είχε επίσης μια δεύτερη μπαταρία στο πορτ-μπαγκάζ και μια δεύτερη γεννήτρια (εναλλάκτη) για την παροχή ενέργειας ώστε να ανταποκρίνεται στην αυξημένες ανάγκες για ρεύμα.
Τέλος, 208 αλογάκια και 8,3''/100km (χειροκίνητη έκδοση) στα 3.5 lt, φροντίζουν για την μετακίνηση του θηρίου.
Προσωπική άποψη, ένα τέτοιο αυτοκίνητο απαιτεί πολύ φροντίδα, κυρίως μηχανική και πραγματικά θεωρώ πως τα υπόλοιπα σύγχρονα premium cars έχουν πολλά να ζηλέψουν από αυτοκίνητα σαν την Ε32.
Βehave as a gentleman then pls.
Να την ευχαριστηθείς όσο δεν πάει.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
A8hnaios (13-11-12), aristent (13-11-12), Bazil Van Sinner (13-11-12), EVERGET (13-11-12), joseph (13-11-12), Kostas_1 (13-11-12), mitsos_chania (13-11-12), pilot (13-11-12)
Ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τα καλα σας λόγια .
Συντομα και η φωτογραφικη συνεχεια ολου του project ....
Για τον φίλο Bazil Van Sinner που εβαλε τις φωτο με τις Alpina ..... Αυτες ακριβως εχω σε 17'ρες και γνησιες και θα πεσουν πανω ....
Κοιτα λεω τωρα ...τις ειχα βαλει αγγελια καποια στιγμη τις ζαντες να τις δωσω ...Και καποιος φιλος ενδιαφερθηκε απο εδω μεσα να τις παρει αλλα τελικα , δεν ξερω γιατι , το χαλασα εγω το παζαρι , σαν κατι να μου ελεγε κρατα τες .... ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ...... ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.
Υ.Γ Κουμπαρε ...Το boldor αλευρωσε το και παρτο ..... Μου την εχει βαρεσει τωρα και μαλλον το Super Four θα μεταλαχθει σε 1300 .... Ειναι λιγο το 400ρακι .....
Ναι αυτο ξεχασα να το μοιραστω με ολους .... Μαλλον φετος ηρθαν πιο νωρις τα Χριστουγεννα για μενα .... Προ 10ημερου μου χαρισαν ενα CB 400 Super Four και ειμαι στο σταδιο λυσιματος ωστε να φτιαχτει απο την αρχη με τα παλια χρωματα που φοραγαν τα " καλα " Honda ..... Αλλα επειδη το μοτερακι του ειναι μικρουλακι και δεν κανει για τα κιλα μου ..... Θα βαρυγκομάει το καημενο καθε φορα που θα ανεβαινω ...Λεω μποας και γινει μετατροπη σε 1300 αλλα με τα ολα της η μετατροπη .... Μοτερ φρενα κτλ ..... Συντομα θα πεσουν και φωτο ΚΑΙ απο αυτο το project ..... Ετσι .... Σε δουλεια να βρισκομαστε .....
Ανεβαζω και μερικες φωτο απο το αλλο " δωρο " , μαζι με τα λουλουδακια μου , να δειτε πως ειναι το οχημα και αργοτερα πως θα γινει ......
Υ.Γ 2 ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ..... ΑΝ ΚΑΤΑΤΥΧΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ FERRARI ή εστω κανα PORSCHE GEMBALLA .... Παρακαλω να με ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ με p.m ... Κουμπαρε ..... ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΩΡΑ ...... ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ .... Θα την κανουμε την Μαλακάσα μου φαινεται .... PARKING ΔΩΡΕΩΝ απο φιλους .... χαχαχαχαχαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E39COMP : 13-11-12 στις 13:30
Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....
τα 400cc σε πανε παντου!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Ptboul (13-11-12)