sympether with chiefτης
φιλε χαρας την υπομονη σου εγω πηγα να ασχοληθω και επειδη ειμαι ανυπομονος και βιαστικος γενικα τον εκανα τον καθρευτη "αστα"..οποτε ειμαι και εγω στην αναζητηση μεταχειρησμενου καθρευτη πραγμα που ακομα δεν εχω βρει...
Δυστηχώς είμαι και εγώ ένα απο τα θύματα αυτού του περιστατικού.
Μονόδρομος για εμένα ήταν να τον αλλάξω με καινούργιο.
αφου θα παει που θα παει χαμενος ο παλιος σου κανε μια προσπαθεια με την πατεντα που λεμε ποτε δεν ξερεις μπορει αι να πετυχει!!
https://www.youtube.com/watch?v=pVK5kyQV5AQ must see!!!
Φίλε mo328i δεν τα πολυκαταφέρνω με τις πατέντες
Τον καθρέπτη τον άλλαξα στην αντιπροσωπεία και εκεί όταν μου είπαν να μου δώσουν τον χαλασμένο πίσω τους είπα να τον κρατήσουν.Άχρηστος μου ήταν πλέον έτσι και αλλιώς.
δεν τον εδινες σε εμενα??αφου τσαμπα πηγαινε αν μου τον εδινες να πειραματιζομουν!!
https://www.youtube.com/watch?v=pVK5kyQV5AQ must see!!!
Ώντας κι εγώ κάλος με την συντήρηση και με τις σωστές λειτουργίες του αυτοκινήτου είχα βάλει στόχο να αλλάξω τον εσωτερικό μου καθρέπτη που είχε -ωωω τι προτότυπο για 46άρι- χάσει τα ζουμιά του και την φωτοσκίαση!
Πήγα λοιπόν Σπανό παρήγγειλα με αριθμό πλαισίου και μετά από περίπου 10μέρες έλαβα SMS που έλεγε ότι έχει παραληφθεί και μπορώ να περάσω για την τοποθέτηση. Χαρούμενος αλλά και λίγο "κομμένος" (500άρα+ ήταν αυτή ) πήγα και όλοι μαζί τεχνικοί κι εγώ βγάλαμε από το κουτί παραλαβής έναν ωραιότατο νέας κοπής καθρέπτη τύπου Ε82 / Ε87!!! Λάθος λένε οι τεχνικοί θα έχει γίνει καθώς το σχέδιο είναι διαφορετικό από τον δικό μας Ε46 Μ3 (οβάλ)! Κι όμως ψάχνοντας και ξαναψάχνοντας διαπιστώσαμε ότι η BMW έβαλε μυαλουδάκι και την αντικατάσταση την δείνει με νέου τύπου για να μην χαλάει πάλι
Thomelef (03-01-11)
εγω παλι βρηκα οβαλ αλλα δεν εχω κουμποσει τι φυσα απο τον καθρεπτη..
προσοχη το προβλημα με αυτον το καθρεπτη ειναι η ζεστη!! και τιποτα αλλο!
τον ξεζουμιάζεται και τέλος...ούτε πεντακοσάρες, ούτε τπτ...τουλάχιστον εγώ δεν πληρώνω
για μια σκίαση 5 κατοστάρικα...το βρίσκω πολύ μεγάλη κοροιδία...περί ορέξεως όμως...!!!
sympether with chiefτης