jacob93t (11-06-12)
Πολύ Καλό !!! Μακάρι νά ήταν κάτι τέτοιο. Θα βρίσκαμε τουλάχιστον λύση!
aristent (11-06-12)
φιλε jacobs στα δεκα χρονια δουλειας εχω αλλαξει αρκετα βοηθητικα σε χ3 με αυτο το προβλημα.λυση μπορω να σου δωσω, δεν θελω να φανει σαν διαφημιση αν θελεις επικοινωνησε μαζι μου,να τα πουμε τηλ.καποιο συνεργειο στην αθηνα δεν γνωριζω
jacob93t (11-06-12)
Το τηλέφωνό σου?
Σου έστειλα π.μ. για δες...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
jacob93t (11-06-12)
Η αληθεια ειναι, οτι καποτε ετυχε να ανακαλυψω οτι ενα μπουκαλι αποσμητικου κατω απο το καθισμα του συνοδηγου σε αυτοκινητο ενος γειτονα, ηταν η αιτια του "παραξενου" θορυβου στο φρεναρισμα!!!
....ειχε αλλαξει τακακια και πολλα αλλα,ομως στο συνεργειο δεν τους πηγε το μυαλο να κοιταξουν μεσα στο αυτοκινητο...
....αμα παρατηρησεις, θα δεις που ο τσαγκαρης επισκευαζει με καρφακια και σφυρι,ο ηλεκτρολογος με την πενσα,ο υδραυλικος με τον καβουρα κλπ.
jacob93t (11-06-12)
2331076460 απο9μεχρι 6 παρε με για να βρουμε μια λυση στο προβλημα σου
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΝΤΑΛΙΜΠΙΡΑΣ : 11-06-12 στις 00:36
jacob93t (11-06-12)
ΟΚ ευχαριστώ πολύ
οι μπιλιοφοροι αν εχουν αρπαξει θα χτυπαει σε καθε στριψιμο και αν τερματισεις το τιμονι θα κανει μεγαλο θορυβο ετσι δεν ειναι?
αν ο ηχος ακουγεται απο την μερια στα ποδια των επιβατων,μπορει και να ειναι απο το διαφορικο.
Πριν ομως τσεκαρισε πορτμπαγκαζ μην μετακινειται τιποτα και ρεζερβα αν ειναι οπως το δικο μου απο κατω απο το αυτοκινητο.
jacob93t (11-06-12)