stefm5 (18-12-11)
Μεχρι 0.45-0.5bar πιεση,προγραμματιζεται ο δικος σου εγκεφαλος(350Ευρω σε πολλους γνωστους προγραμματιστες) και πιθανον να μην χρειαστεις και μπεκ αλλα...Απο κει και πανω χρειαζεσαι σιγουρα αλλα μπεκ(οποιο μοτερ και να'χεις) και αλλη τρομπα πανω απ'το 0.8. αλλα σιγουρα καποιον παραλληλο ή αγραφο εγκεφαλο+map sensor+ηλεκτρονικες να οδηγησουν τους πολλαπλασιαστες σου.Εκει πλεον ξεπερναμε τα 1000Ε.....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
m-power_01 (18-12-11), stefm5 (19-12-11)
Μιχάλη πες ονόματα ! Έχουν πέσει "τόσο" οι τιμές ;
BILL007 (18-12-11)
Ναι Σπυρο,Δημητριαδης,Παπαηλια ς,Μαραβελιας,Δελετης,Σασσα ος και κανα 2 αλλοι δεν ξεπερνουν τα 350Ε για προγραμματισμο στον δικο σου εγκεφαλο.Ο Ανδριανακης πχ ομως,δεν αναλαμβανει καν αν δεν εχεις καλο παραλληλο ή αγραφο,οπου κι εκει η εργασια τους δεν ξεπερνανε πλεον τα 750Ε κομπλε με δυναμομετρο...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Έλα ρε συ... Εγώ προ διετίας από σκανδάλη που είχα ρωτήσει η τιμή ήταν πολύ παραπάνω.
Τι να σου πω Σπυρο...δεν εχω συνεργαστει ποτε με τον monsieur Σκανδαλη οποτε δεν μπορω να εκφρασω αποψη.Ολους τους προαναφερομενους τους ξερω προσωπικα κι εχω δει-οδηγησει δουλειες τους σε διαφορα αυτοκινητα.
Υ.Γ.Συντομα βγαινει και καινουριος προγραμματιστης super στο προσκηνιο,ο Κ.Λουκακης με μηδενικο ποσοστο ανατιναξεων στο ιστορικο του(προς το παρον βεβαια )
BILL007 (19-12-11)
Και γιατί δεν το δουλεύεις 0,5 ; Θεωρώ λάθος να πας στα 0.7 αφού έχεις αυτήν την δυνατότητα. Πρώτα από όλα θα δεις πως είναι η εργοστασιακή λειτουργία, δεύτερο επιμεριζεις το κόστος , τρία επειδή όλα συνηθιζονται , θα είσαι χαρούμενος 2 φορές . Μια τώρα και μια όταν το σηκώσεις 0.75.