Πριν μια εβδομάδα φίλη παρήγγειλε από online shop στην Αμερική πράγματα & της ήρθαν προχτές Μύκονο κανονικότατα με ελληνική πιστωτική κάρτα
Detailing Madness
χωρις να εχω διαβασει ολο το νημα...
Κάνω request απο τον βασικό μου PayPal λογαριασμό σε ένα άλλο δικό μου email που δεν είναι καν δηλωμένο στο PayPal.
Βάζω επιλογή "for goods"
Στην συνέχεια μπαίνω στον λογαριασμό του email και πατάω "pay now".
Επιλέγω πληρωμή "Pay with my credit or debit card" και συμπληρώνω τα στοιχεία.
Αυτά στο πολύ βιαστικό
Snoo (22-08-15)
Εγω εχω χρηματα ηδη στο balance του PayPall απο χρηματα που μου εχουνε βαλει απο πραγματα που πουλαω στο εξωτερικο, να κανω μια αγορα με αυτα; Δεν το εχω δοκιμασει γιατι θεωρουσα οτι δεν μπορω ςλλα η λογικη μου λεει οτι μαλλον γινεται τωρα που διαβαζα εδω και το ξανασκεφτομαι.
insane in the ///Midbrain
Snoo (22-08-15)
Παιδες σημερα ημουν σ ενα λαστιχά κ ενας πελατης ελεγε οτι μπορεις πλεον να κανεις αγορες απο ιντερνετ..
Χωρις Pay pal κτλ... οπως παλια
Ισχυει κατι τετοιο;;;
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Αυτό είναι το ισχύον Αντώνη
1. Μετά την παράγραφο 5 του άρθρου πρώτου της από 18 Ιουλίου 2015 πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄ 84) προστίθεται παράγραφος 5α ως ακολούθως:
«Κατά παρέκκλιση των προβλεπομένων στην παράγραφο 4 του παρόντος άρθρου, επιτρέπεται η εντολή μεταφοράς κεφαλαίων προς το εξωτερικό από τα εποπτευόμενα από την Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύματα πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των αντιπροσώπων αυτών, έως του ποσού των ευρώ πεντακοσίων (500) ανά συναλλασσόμενο φυσικό πρόσωπο ανά μήνα, και μέχρι μηνιαίου ορίου σε ευρώ για το σύνολο των ανωτέρω ιδρυμάτων πληρωμών, το οποίο θα ορίζει και θα κατανέμει, ανά ίδρυμα πληρωμών, με απόφασή της η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών».
A8hnaios (26-08-15), BILL007 (26-08-15), katsaraios (26-08-15)
Ωραία δουλεψε!! Μολις το έκανε με master card της Eurobank.
έστειλα με το άλλο μου mail στο balance και μολις
έστειλα μια πληρωμή με paypal .