μάααααααιστα οκ ....!!!
όπως πχ όργανο στο τιμόνι που περνάει κόκκινα γιατι ετσι γουστα σα να λέμε ...!!!
ποιος κοκ.... και βλακείες.... !!!
το χω !
smart may have the brains but stupid has the balls...
"ολα τα ζωα ειναι ισα...αλλα μερικα ειναι πιο ισα απο τα αλλα"
Όσο για τις μεμβράνες που δεν αφήνουν να σπάσεις το τζάμι, εγώ είχα μια πολύ διαφορετική εμπειρία πριν 1 1/2 χρόνο με μεμβράνη της Llumar.
Συγκεκριμένα μοτοσυκλετιστής απρόσεκτος έσκασε πίσω από το Corsaκι της γυναίκας μου με +40 χλμ από αυτά που κινούταν το αυτοκίνητο και παρά το ότι έκανε ζημιά στο πορτ μπαγκαζ και εκτοξεύθηκε ο ίδιος πάνω από τον ουρανό και έσκασε 5 μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο, το πίσω τζάμι όχι μόνο έσπασε (λογικό λόγω της σύγκουσης), αλλά θρυματίστηκε ακριβώς όπως θα έκανε ένα τζάμι δίχως μεμβράνη.
Πραγματικά απογοητεύτηκα. αφού περίμενα ότι η μεμβράνη θα παρύχε κάποιου είδους προστασία. Αν και δεν τραυματίστηκε η ίδια καθόλου, τα τζάμια εκτοξεύθηκαν παντού μέσα στο αυτοκίνητο, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό.
Εμείς χρησιμοποιούμε πάντως ειδική μεμβράνη για μπροστινό παρπρίζ (σχεδόν διάφανη) της αμερικάνικης global, ώστε να μην εμποδίζει ούτε στη νυχτερινή οδήγηση. Επιπλέον η αντι-ηλιακή μεμβράνη στο εμπρός παρπρίζ προστατεύει εξαιρετικά από τον ήλιο, ειδικά το καλοκαίρι, όπου οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές και ο ήλιος αντακακλά πάνω στο μαύρο ταμπλώ ανεβάζoντας τη θερμοκρασία του εσωτερικού παρά το κλιματισμό.
Εμένα που πάω συχνά Αστρος και Μεγαλόπολη με έχουν σταματήση πολλές φορές αλλά δεν μου έχουν πεί τίποτε για τα τζάμια.Αλλά μην ξεχνάτε ότι εδώ είναι Ελλάδα.Συμφωνείτε;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 07-01-10 στις 21:31
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Kαι εγώ για τους ίδιους λόγους ακριβώς την έχω και μπροστά...
Η δική μου είναι επίσης αμερικάνικη,της εταιρίας Madico https://www.madico.com/WindowFilms/Auto.asp και είμαι αρκετά ικανοποιημένος
και εγω εχω μπροστα μεμβρανη και ειμαι πολυ ικανοποιημενος!!
και το ειδικα το καλοκαιρι αρχοντας!!!! και εχω σπασει τζαμι με μεμβρανη και σπαει ακριβως
το ιδιο! σαν να μην εχεις!!