Σιγά μην έδινα 3000Ε για ΟΕΜ οθόνη.... 400Ε μου στοίχισε όλο το car pc και μπαίνω και ίντερνετ άμα λάχει
Κωνσταντίνε τελικά δεν βγάζω άκρη με τα OBDΙΙ του CF φίλε......
Θα βάλω Digimoto πάνω να βλέπω και περισσότερες πληροφορίες!
Σιγά μην έδινα 3000Ε για ΟΕΜ οθόνη.... 400Ε μου στοίχισε όλο το car pc και μπαίνω και ίντερνετ άμα λάχει
Κωνσταντίνε τελικά δεν βγάζω άκρη με τα OBDΙΙ του CF φίλε......
Θα βάλω Digimoto πάνω να βλέπω και περισσότερες πληροφορίες!
Αφου στο είχα πει ρε μουρλε οτι ήταν κοντά στο μηδεν οι πιθανότητες να δουλέψει. Αφού πηρα και το scanner για να το δοκιμάσω επιβεβαιώθηκα και το έγραψα για να μην παιδεύεσαι εσύ ή κάποιος άλλος άσκοπα. Κρίμα αν και τελικά και OBDII πάλι δεν θα με κάλυπτε, να ναι καλά ο άγραφος, μακάρι να δουλέψει όπως πρέπει.
Εγώ θα έβαζα το sr20det στο bmw χααχαχα. Αντε με το καλό σου εύχομαι!
Ναι ρε το θυμάμαι.... Βασικά Αθήνα είσαι? Εγώ μόλις τακτοποιηθώ θα ρίξω πολυεστέρα να βάλω την οθόνη και έτοιμο, γραμμές έχω ήδη περασμένες....
Λείπει μόνο το OBD σε USB αλλά οκ ένα καλώδιο είναι περνάει εύκολα απο το πλάι....
Υ.γ. Πρέπει να βάρεσε σκληρό, πήγα να τον φορμάρω και μου βγάζει Bad Sectors που δεν διορθόνονται.... Βασικά δεν το χω ψάξει ακόμα εκτενέστερα αλλά θα δείξει πως θα πάνε τα πράγματα.....
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
Συγχαρητήρια ρε παιδιά για την υπομονή αλλά και την επιμονή σας για το όμορφο αυτό αποτέλεσμα.
Τίποτε δεν συγκρίνετε με την χαρα της δημιουργίας.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.