Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 24 από 24

Θέμα: Επισκευη ελαστικου,κορδονι ή μανιταρι?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το καλοκαιρι με το κορδονι θα χανεις αερα. με το μανιταρι (η ομπρελλα εναλλακτικη οινομασια) δε θα εχεις προβλημα.
    Η πιο σιγουρη λυση ομως ειναι ξεζανταρισμα και τοποθετηση αυτοκολλητου μπαλωματος.
    Γιατί να χάνει αέρα το καλοκαίρι? Δύο φορές έχει χρειαστεί να βάλω κορδόνι σε λάστιχα και δεν έχασαν ουτε κατ' ελάχιστο. Για μένα αν η τρύπα είναι απο καρφί δεν θα έχει κανένα πρόβλημα (κατά σύμπτωση κι εγω σε CSC 5 την έπαθα, μαγνήτη έχουν τα ρημάδια?)

2. The Following User Says Thank You to Koyotte For This Useful Post:

JimE36 (14-12-13)

Περιοχή
    Πειραιάς
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    continental sport contact 5 ειναι. εγγυηση παντως δε μου δωσανε
    Λίγο άσχετο με το θέμα σου αλλά για τα ίδια λάστιχα πριν από 2 εβδομάδες μου έδωσαν κανονικά μια κάρτα εγγύησης για 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Απλά για ενημέρωση το γράφω.

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jkourkoulis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λίγο άσχετο με το θέμα σου αλλά για τα ίδια λάστιχα πριν από 2 εβδομάδες μου έδωσαν κανονικά μια κάρτα εγγύησης για 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Απλά για ενημέρωση το γράφω.
    εμενα πριν 2 μηνες που τα βαλα σε πασιγνωστο καταστημα της αθηνας το οποιο διαθετει και υποκαταστηματα μου πανε πως δε εχουνε εγγυηση

Περιοχή
    Hellas
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η σωστη και μονη σωστη επισκευη (βουλκανισμος) ειναι η επισκευη του σωματος του ελαστικου μονον απο μεσα με ''μασον'' αυτοκολητο ή με το λεγομενο αυτοκολητο μανιταρι.
    Ο λογος ειναι οτι με το κορδονι που ειναι η γρηγορη λυση δεν διασφαλιζεται η στεγανοτητα των ''λινων'' (συρματινου σκελετου) με αποτελεσμα να διαβρωνεται ολος ο σκελετος και να επερχεται λογω υγρασιας η καταστροφη του ελαστικου.
    Επισης για οσα κορδονια εχουν μπει και εχουν οδηγηθει τα αυτοκινητα απο γρηγορα εως πολυ γρηγορα (πιστα) αμεσως ξεκολανε παρασερνονται με την μετατοπιση της ''γομας'' και απλα η τρυπα ξαναανοιγει.

Το κορδονι ειναι λυση αναγκης και μονον και αμεσως πρεπει να αντικαθισταται.
    Αυτο ειναι το σωστο ηται ειναι καινουργιο το λαστιχο ειται παλιο, τωρα ο καθενας οτι θελει κανει...!

6. The Following 3 Users Say Thank You to nikos bob For This Useful Post:

BILL007 (14-12-13), gregE36 (15-12-13), micz (15-12-13)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP