Για να σταματήσουμε να έχουμε νεκρούς στην άσφαλτο - ή τουλάχιστον να πιάσουμε τους ευρωπαϊκούς μέσους όρους-, ΕΝΑ πράγμα είναι προϋπόθεση: Το μάθημα οδηγικής συμπεριφοράς στα σχολεία. Δυστυχώς, εμείς διδάσκουμε ακόμα θρησκευτικά.
Για να σταματήσουμε να έχουμε νεκρούς στην άσφαλτο - ή τουλάχιστον να πιάσουμε τους ευρωπαϊκούς μέσους όρους-, ΕΝΑ πράγμα είναι προϋπόθεση: Το μάθημα οδηγικής συμπεριφοράς στα σχολεία. Δυστυχώς, εμείς διδάσκουμε ακόμα θρησκευτικά.
νεα info...
το αμαξι φοραγε ημισλικια, αν εχω δει καλα, Michelin (cup λογικα)...αρα και σχετικα κρυα ημισλικια στην εξισωση.....
BILL007 (29-09-21)
Από πού το συμπέρασμα? Από ότι φαίνεται στο βίντεο ή είναι πληροφορία? Γιατί πολύ αμφιβάλλω, πάρα πολύ..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Το είπε ο Μαδιάς, ο πραγματογνώμων της οικογένειας, κάνοντας ένα σωρό άλλες βαρύγδουπες ανακοινώσεις πλημμυρισμένες από εξεζητημένες λέξεις και επιτηδευμένες εκφράσεις ώστε να λουστεί με σοβαρότητα το πόρισμά του.
Νικόλα, τα cup 2 connect έχουν 240 treadwear. Δεν υπάρχει σεμι με 240 tw νομίζω.
Ακόμα και σε tread pattern αν τα δεις έχουν διαφορετική προσέγγιση, σε σχέση με τα r888 που λες. Επίσης τα καπ 2 είναι δι-γομα, έχουν άλλη γόμα στο εσωτερικό για τη βροχή και άλλη στο εξωτερικό για το στεγνό.
Νομίζω ότι αυτά δεν είναι χαρακτηριστικα σεμι.
Σεμι είναι τα r888, r888r, nankang ar1 κλπ.
Τα καπ 2 είναι ultra ultra high performance tire και μάλιστα πρόκειται για ελαστικό αρχικής τοποθέτησης στο m2 cs. Δε νομίζω να έβαζαν σεμι λάστιχο σε αυτοκίνητο που βγαίνει απο τη γραμμή παραγωγής και οδηγείται στο δρόμο, κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos! : 14-10-21 στις 21:07
Nikos
Αυτα που ειχαν βαλει στο e46 csl οταν ειχε βγει ηταν semi η οχι ? Δεν ξερω αλλα θυμαμαι να λεει ο clarkson στην παρουσιαση του top gear οταν το οδηγουσε στο isle of man οτι τα λαστιχα αυτα δεν θα δουλεψουν στη βροχη και οτι υπηρχε σχετικο disclaimer που υπεγραφαν οι νεοι ιδιοκτητες.
μαζι σου σε οσα ειπες...μπορει να μην ειναι ακριβως ημισλικ...αλλα πρεπει να σταθουμε αλλου....
στο οτι μαλλον δεν ειχαν ζεσταθει καθολου απο το island μεχρι το λαιμο...με αποτελεσμα και αυτα με τη σειρα τους, αφου απενεργοποιησε τα συστηματα το θυμα, να λειτουργησουν σαν σαπουνια....και να μην βοηθησουν καθολου το αυτοκινητο να σταματησει...
Νικόλα και με κουβερτες να έβγαινε από παρκ φερμε στη λίμνη, με τέτοια άσφαλτο, με τα νερά που έχει το βράδυ εκεί, με τα 100+ που έσκασε στο δέντρο (που σημαίνει ότι πήγαινε με πολύ περισσότερα) και άρα με τη ταχύτητα που πήγαινε (κάπου διάβασα, πριν έκανε πάτημα με ρ8), έτσι όπως θα του ξεκολλησε εκεί δεν τον εσωζε τίποτα.
Δε φταίνε τα λάστιχα. Η ταχύτητα που πήγαινε φταίει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikos
BILL007 (17-10-21)