Θα σας αναφερω προσφατη εμπειρια γιατι νομιζω πολυ την ριξαμε την δυναμη!
Επι 14 συνεχομενα χρονια ειχα παντα ενα διτροχο,παντα ξεκινοντας απο το σκουτερακι μου
στα 16.Διτροχος και στην ιδεολογια εχοντας βγαλει και δυο χειμωνες ως ενηλικας με το ΧΤ
μου αφου δεν μου εδινε ο πατερας μου το αμαξι του γιατι ειχε στραβωσει που πηγα και αγορασα καινουριο μηχανακι και δεν πηρα ενα αμαξι
!Εκει ομως στανιο εγω με το 600αρι
και το φιορινο της δουλειας
Η καριερα μου εληξε το καλοκαιρι του 2010,ενα πρωι του Ιουλη,το ιδιο πρωι
που "εφυγε" ο Αλκης ,Παρασκευη 16 Ιουλιου 2010,και την ιδια ωρα κι ολας...οταν σταματησε βιαια το FZS1000 που ειχα,πανω σε ενα κοπαδι με κατσικες
Απο τοτε η επομενη επαφη που ειχα ηταν μια βδομαδα περυσι με το 954 του κολλητου μου πριν το πουλησει.
Συγγνωμη για τον μακροσκελη προλογο αλλα θελω να σας δωσω το
POV μου επι του θεματος μιας και γω βρισκομαι στην ιδια περιπου φαση,μιας και εχω "μεινει" και γω απο παιχνιδι!
Πριν κανα διμηνο κανονηστηκε βολτα με φιλο,εντουραδα στο Μενοικιο.Για μενα ηταν το WRF που ηταν του Μιχαλη και το ΚΤΜ 250 ΕΧC για τον φιλο.
Η συναντηση ηταν πρωι κυριακης,καφεδακι ελληνικο,μπιρι μπιρι ντυσιμο στολισμα και ξεκιναμε:
Το
WRF ειναι 2003 και ειναι στα λ7 που ζητας,το
ΚΤΜ με την ακραπα ειναι λιγο πανω.
WRF μανιβελα,μου βγαλε το λαδι !
KTMμιζα και εφυγες
τα πρωτα 2χλμ ηταν μαλακωΣα,το WRF πολυ δυνατο,θελει χερια,το ΚΤΜ παντα διπλα μου πολυ γρηγορο,Μπαινουμε χωμα και αρχιζουν τα γλυστρηματα
πραγματικα η επαφη μου με το χωμα εφτασε μεχρι εκει που εφτανε το ΧΤ,μπορω να πω οτι δεν με φοβησε ,και θελει να μην το φοβηθεις,στριβει με το γκαζι και εχει πολυ καλη αναρτηση,το ΚΤΜ αρχησε να με προσπερναει με σουζα
.μετα απο 10χιλιομετρα ειχα ξεπερασει το φοβο και αρχησα να το ζυγιζω με το γκαζι,το ΚΤΜ αερα!
Μετα απο 20χλμ. μας παρουσιαστηκε ενας θορυβος,τον αγνοησαμε με ολεθριο αποτελεσμα
το σπασα,ο σπαστης!!!!!
Για καλη μας τυχη συναντησαμε γνωστο με 4*4 και φορτωσαμε το WRF και συνεχησαμε την βολτα δικαβαλο με το ΚΤΜ!
Αντε γεια ειναι το μηχανκι φιλε,δεν το περιμενα ποτε οτι θα απολαυσω βολτα δικαβαλος με 250αρι ετσι!Εγω κοντα στα 70κιλα ο Μιχαλης στα 90 η διαδρομη καμια 20αρια χιλιομετρα πλατανοδασος μαλακωσα,νεροφαγωματα και λασπες!
Δεν κολλησε πουθενα πηγαινε αερα και δεν κουρασε,για την περισταση, κανενα μας!
Αμεση συγκριση λοιπον 250 vs 426 4T.
Koντα στα λεφτα,διαφορα ηλικιας υπερ του ΚΤΜ.
Η ζημνια στο Yamaha βγηκε κοντα στα 400ευρω η αναλογη στο ΚΤΜ θα εφευγε στο θεο!
Τα 400αρια εχουν brutal δυναμη,αν το σεβαστεις και το μαθεις δεν βλεπω το λογο να φας τα μουτρα σου.
Τα 250αρια ειναι εξισου καλα και γρηγορα και πολυ πιο ευκολα.
Ο μονος λογος που θα προτιμησω εγω 250αρι θα ειναι για να αποφυγω βλαβες,αλλιως κανα
DRZ
ειναι οτι πρεπει και για να ξεκινησεις και να το κρατησεις,δεν εισαι κανα 16χρονο κι ολας.
Αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθω με οτι λιγο ξερω