εμενα οταν ενας γειτωνας που εβαφε τα καγκελα του μου ειχε πιτσιλισει το φορντ μου ειχα βγαλει τις μπογιες με οδοντοκρεμα...και πολυ τριψιμο...συγχαρητηρια στον MONSTRA που ειναι επαγγελματιας και βοηθαει με τις οδηγιες του....απλα συγχαρητηρια...
εμενα οταν ενας γειτωνας που εβαφε τα καγκελα του μου ειχε πιτσιλισει το φορντ μου ειχα βγαλει τις μπογιες με οδοντοκρεμα...και πολυ τριψιμο...συγχαρητηρια στον MONSTRA που ειναι επαγγελματιας και βοηθαει με τις οδηγιες του....απλα συγχαρητηρια...
βγαινει οντως? γιατι στον κατω πλαινο μαρσπιε κοντα στη ροδα ειχα πατησει μπογια και πεταχτηκε και πιτσιλισε. Δεν ξερω αν πρεπει να τριφτει παντως η μεμβρανη.
Γιώργο, έχεις κρατήσει τις οδηγίες καθαρισμού / συντήρησης που σου είχε δώσει πέρυσι ο Nick_E60?
Ναι, αλλα ειχε πει μονο για το White Spirit, οτι αφαιρει μικρογρατζουνιες και ανανεωνει τη μεμβρανη. Δεν ηξερα οτι κανει και για πιτσιλισμα βαφης!
Δεν έχω ιδέα Γιώργο, μη σε πάρω στο λαιμό μου και γίνει ζημΝιά. Κάνε πάντως μια δοκιμή πολύ απαλά και με καλό μούλιασμα, χωρίς φυσικά να τρίψεις.