αρε αυτοι η κινεζοι.
τελευταια σκεφτομαι να αλαξω τα ccfl με τα smd led
για check..
https://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-...fAudioQ5fVideo
oυτε μετασχηματιστες ουτε τιποτα!!
μπουρλοτοοο!!!!
μου χει συμβει και μενα.
Σε φωτια δε φτανει γιατι απλα σταματαει να περναει ρευμα.
Πρωι πανω στη θηβων και ενω ειχα ξεκινησει και ηταν κομπλε σε ενα φαναρι ενα παλικαρι(πεζος) μου το πε που το δε.
Τοτε ετρεξα και στο καταστημα που τα χα αγορασει και μου το εβγαλε ο γνωστος 447 λεγοντας μου οτι ακουμπησε καπου και ζεσταθηκε.
Ο καπνος ειναι απο το πλαστικο που ανεβαζει θερμοκρασια.
Βασιλη περαστικα στο τουτου.
Βαλε και συ ρε παιδι μου ενα ματακι παραπανω!
Κι ότι σκεφτόμουν να βάλω κι εγώ !
Βασίλη, τυχερός ήσουν ρε φίλε. Ευτυχώς !
Ποιά άλλη αξιόπιστη λύση υπάρχει ρε παιδιά ;;; Ξέρει κάποιος ;;;
τα εχει ποσταρει παραπανω ο ποντιος αντωνη
Τα angel eyes δεν είναι τίποτα παραπάνω απο στρογγυλοί ράβδοι plexy glass με 1-2 led λευκά μέσα....
Ο μετασχηματιστής που κολλάει δεν κατάλαβα? Πέταξε τους μετασχηματιστές και ένωσε τα led με μια αντίσταση κεραμική (τουβλάκι 5watt) και τελείωσε το θέμα....
Δεν φταίει που πήρες ρεύμα απο τις ψείρες πίστεψέ με, απλά ο υποτιθέμενος "μετασχηματιστής" ήταν χάλια ποιότητας και είναι Α-Χ-Ρ-Η-Σ-Τ-Ο-Σ για τέτοια κατασκευή
Και DIY κατασκευή για BMW..... Αξίζει τον κόπο αφού το κόστος δεν θα ξεπεράσει τα 10Ε σε καμία περίπτωση......
φιλε δημητρη εδω κανεις καποιο λαθος.
εδω μιλαμε για ccfl=Cold Cathode Fluorescent Lamp οπου χρειαζονται οπωσδηποτε για να αναψουν τα δικα τους inverters και οχι απλα leds!
Ουπς... Έχεις δίκιο φίλε μου αυτά όντως χρειάζοναι μετασχηματιστή, το θέμα είναι πως με τα led έχεις κατα κάποιο τρόπο το κεφάλι σου ήσυχο!