Δυστυχως συμβαινουν κι αυτα... Κριμα!
Δυστυχως συμβαινουν κι αυτα... Κριμα!
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
πολυ κριμα !!! R.I.P. Paul !!!
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
A8hnaios (04-12-13), apovas (03-12-13), Bazil Van Sinner (02-12-13), BILL007 (02-12-13), bill_m3 (01-12-13), Dr. Yamastura (01-12-13), gant (03-12-13), konstantinaM3 (03-12-13), Nick bmwlover (03-12-13), nik200 (01-12-13), Ptboul (02-12-13), Vassilis ///M (02-12-13)
Δειτε και τι ειχε πει ο Jeremy για το συγκεκριμενο αμαξι οταν το τεσταρανε στο Top gear! Δεν συγχωρει στα πολλα απλα ΔΑΓΚΩΝΕΙ!
A8hnaios (04-12-13)
για να ριξει 3 δεντρα και μια κολωνα(λεπτη βεβαια οχι σαν τις δικες μας) σιγουρα δεν πηγαινε με τοσα, δεν ξερω αν εσκασε με τοσα βεβαια!Εγω πιστευω οτι του διπλωσε στα πολλα και το χασε αλλα ολα εικασιες ειναι! Ο stig το παιδευε ολο το πρωι λεει για να καταφερει να το παει στα ορια χωρις να του διπλωσει για ενα γυρο, οποτε καταλαβαινουμε οτι(εγω δηλαδη) ειναι αμαξι σκοτωστρα και οχι γρηγορο!Σε αναλογους χρονους κινειται και η slr αλλα και συχγωρει και προειδοποιει.Κακως το βγαλανε στην παραγωγη και εφαγε ο κοσμακης το κεφαλι του!Εχει πληρωσει αρκετες αποζημιωσεις η πορσε με το συγκεκριμενο απο αναλογα τραγικα γεγονοτα.
αν δειτε στο google maps την στροφη πριν την συγκρουση ειναι οτι πρεπει για να μπαινουν τετοιου ειδους αυτοκινητα με τα οσα και λεγοντας αυτοπτες μαρτυρες οτι δεν υπηρχαν ιχνη απο ελαστικα που να εδειχναν ντονατς παρα μονο αυτα που γυρισε στο πλαι, λογικα πρεπει να του διπλωσε αριστερα οπως εβγαινε απο την στροφη και απλα να προλαβε να το γυρισει με την μερια οπου και εσκασε!Η μονη λογικη εξηγηση που βρισκω ειναι αυτη διοτι για μηχανικη βλαβη το κοβω λιγο δυσκολο!Βεβαια ειδα και υγρα πριν την συγκρουση σε κατι φωτο αλλα τι να πω. Πραγματικα εχω συγκλονιστει με το γεγονος
Πραγματικά κρίμα και για τους δύο επιβαίνοντες. Για να συνεχίσω λίγο όσα σωστά λέει παραπάνω ο Μιχάλης, ποτέ δεν κατάλαβα τη "θεοποίηση" κάποιων αυτοκινήτων, με τη λογική του "σου προσφέρει ανόθευτη οδηγική εμπειρία επειδή αν δεν προσέξεις σε στέλνει στα θυμαράκια". Οχι ρε φίλε, προτιμώ αν δεν προσέξω να μη διπλώσει σαν καλτσόνε κι ας έχει καλύτερο ήχο ή πιο ακριβές κιβώτιο ταχυτήτων απο το χ άλλο μοντέλο που στα ίδια χλμ δεν θα με γκρεμοτσακίσει. Δυστυχώς όμως, το marketing και ο "ειδικός-τρομάρα του- τύπος" πολλές φορές πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες...
Nick bmwlover (03-12-13), Nino (03-12-13), playmaker (03-12-13), trueno (03-12-13)