Χαίρομαι που αποφάσισες να μη χαλάσεις αυτές τις πανέμορφες ζάντες βάφοντάς τις μαύρες. Αν ωστόσο θελήσεις κάποτε να τις κάνεις ένα φρεσκάρισμα (ασημί πάντα) ο απλός τρόπος βαφής - όπως είπε και ο Σουσαμίτης - είναι μια χαρούλα.
Χαίρομαι που αποφάσισες να μη χαλάσεις αυτές τις πανέμορφες ζάντες βάφοντάς τις μαύρες. Αν ωστόσο θελήσεις κάποτε να τις κάνεις ένα φρεσκάρισμα (ασημί πάντα) ο απλός τρόπος βαφής - όπως είπε και ο Σουσαμίτης - είναι μια χαρούλα.
Nickolas_s2k (18-11-11)
Νικολακη αμα τις βαψεις θα σε πλακωσω!!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
deepBLUE (18-11-11), Nickolas_s2k (18-11-11)
Νικο δεν ξερω αν θα σε ενδιεφερε κατι τετοιο οπως οι δικιες μου
Αλλα μια χαρα ειναι οι δικες σου,για μενα μην τις πειραξεις...
Ι donut understeer...
Oχι παιδια οι ζαντες δεν θα πειραχτουν τελικα..Ακουω τις γνωμες σας και επειδη και η δικια μου η γνωμη εξ'αρχης συμβαδιζε με αυτες δεν προκειται να πειραξω το χρωμα τους..Το photoshop μου βαλε την ιδεα αλλα με παρααα πολλους ενδοιασμους για το αποτελεσμα που τελικα θα εκανε το αμαξι ''πιο πολεμικο'' αλλα θα εχανε σχεδον σε ολους τους υπολοιπους τομεις..
αν ειχα λευκο Νικο οντως το λευκο μαυρο ειναι ισως ο καλυτερος συνδυασμος!
Nick bmwlover (18-11-11)
Νικολα αν αυτες ειναι οι τιμες, και οπως ειπαν με σκετη μπογια αντι ηλεκτροστατικης δεν εχεις προβλημα, βαψτες να γουσταρεις να σου φυγει και η περιεργεια. Μπορει απο κοντα να ειναι καλυτερο απο το φωτοσοπ. Αν δεν σ'αρεσει δωσε αλλα 60¤ τον επομενο μηνα να τις φερεις στα ισα τους. Ετσι οπως ειναι η κατασταση, 2 ατομα να φανε εξω θελουν 50¤. Ε φαε μια φορα λιγοτερη τον αλλο μηνα
25 ευρω για ηλεκτροστατικη
15 ευρω για μπογια
(η ζαντα)
Nickolas_s2k (19-11-11)
120ie87 (19-11-11)
120ie87 (26-11-11)