Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 31

Θέμα: Μεταβίβαση αυτοκινήτου - διαδικαστικά

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων

Τραβα σε δικηγορο
    Σιγα μην παω σε δικηγορο Γιαννη για ενα μηχανακι που σημερα με το ζορι πιανει 2.000, ασε που δεν μπορω να αποδειξω τιποτα. Απλα ελπιζω να μην μου κανουν καμια μαγκια οι συγγενεις του και το ζητανε πισω! Η παρακρατηση σαν ανασταλτικο προς πωληση δεν με ενοχλει αφου δεν εχω τετοιο σκοπο, το πολυ- πολυ οταν θελησω να αλλαξω, να το πεταξω.
    Δυστυχως στην 'επαρχια' που οι ανθρωποι γνωριζονται μεταξυ τους υπαρχουν αυτα, οχηματα αλλαζουν χερια χωρις καν μεταβιβαση και οταν γινεται η στραβη τρεχουν ολοι μαζι...
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγα μην παω σε δικηγορο Γιαννη για ενα μηχανακι που σημερα με το ζορι πιανει 2.000, ασε που δεν μπορω να αποδειξω τιποτα. Απλα ελπιζω να μην μου κανουν καμια μαγκια οι συγγενεις του και το ζητανε πισω! Η παρακρατηση σαν ανασταλτικο προς πωληση δεν με ενοχλει αφου δεν εχω τετοιο σκοπο, το πολυ- πολυ οταν θελησω να αλλαξω, να το πεταξω.
    Δυστυχως στην 'επαρχια' που οι ανθρωποι γνωριζονται μεταξυ τους υπαρχουν αυτα, οχηματα αλλαζουν χερια χωρις καν μεταβιβαση και οταν γινεται η στραβη τρεχουν ολοι μαζι...
    Αν τυχει τιποτα στο δρομο θα μπλεξεις ασχημα......μπορει να σε τρεχουν και οι αλλοι μετα......μην αμελεις τετοια πραγματα, μπορει να μπλεξεις απο το τιποτα και να πληρωνεις μαλακεις για μια ζωη......ρωτα ενα δικηγορο για το πως μπορεις να εισαι καλυμενος.....δεν ειναι απλο....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν τυχει τιποτα στο δρομο θα μπλεξεις ασχημα......μπορει να σε τρεχουν και οι αλλοι μετα......μην αμελεις τετοια πραγματα, μπορει να μπλεξεις απο το τιποτα και να πληρωνεις μαλακεις για μια ζωη......ρωτα ενα δικηγορο για το πως μπορεις να εισαι καλυμενος.....δεν ειναι απλο....
    Η παρακρατηση δεν αφορα μονο το οτι δεν μπορω να το μεταβιβάσω αλλου; Ο,τι και να γινει στον δρομο εγω δεν ειμαι ο νομιμος χρηστης του οχηματος αφου η αδεια ειναι στο ονομα μου;
    Η χειροτερη των περιπτωσεων δεν ειναι να ερθουν οι υγγενεις και να μου το ζητησουν πισω αφου δεν εχω κανενα χαρτι οτι κατεβαλα χρηματα για να το αγορασω;
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η παρακρατηση δεν αφορα μονο το οτι δεν μπορω να το μεταβιβάσω αλλου; Ο,τι και να γινει στον δρομο εγω δεν ειμαι ο νομιμος χρηστης του οχηματος αφου η αδεια ειναι στο ονομα μου;
    Η χειροτερη των περιπτωσεων δεν ειναι να ερθουν οι υγγενεις και να μου το ζητησουν πισω αφου δεν εχω κανενα χαρτι οτι κατεβαλα χρηματα για να το αγορασω;
    Νομιζα οτι και η αδεια ειναι στα λογια.....

Ναι στο θεμα με την παρακρατηση μονο να στο ζητησουν πισω....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

5. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

strof (11-09-11)

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια! μεσα στο 2011 εκανα 2 μεταβιβασεις τα πραγματα ειναι απλα!

1τον πας στο υπουργειο που ειναι το αμαξι γραμμενο (νομιζω οτι γινετε οπου και αν πας , απλα εγω και στις 2 περιπτωσεις πηγα εκει που ηταν το αμαξι για να ειμαι σιγουρος)

2τερον στο γκισε δειχνοντας την αδεια σου βγαζει το ποσον και
    σου δινει χαρτι σε ποιες τραπεζες να πας, συνηθως εχει τραπεζα πολυ κοντα! στο υπουργειο πειραια πχ εχει μεσα στο ιδιο κτιριο μικρο παραρτημα της εθνικης τραπεζας

3τον αφου πληρωσεις το παραβολο μετα πατε στον γκισε βαζετε τις υπογραφες στην αδεια την παλια απο πισω και μαζι με το δελτιο κτεο (φωτοτυπια ) τα δινετε στον υπαλληλο , απο την στιγμη που εχουν μπει οι υπογραφες αγοραστη-πωλητη στην αδεια τοτε του δινεις τα χρηματα, ειτε ειναι σε επιταγη ημερας , ειτε μετρητα

4τον περιμενετε να σας φωναξουν απο τον ιδιο γκισε για να παρετε την ΝΕΑ αδεια μετα απο κανενα 30 λεπτο , δεν θα ειναι πρασινο χαρτι οπως ξερουμε αλλα ενα μηχανογραφημενο εντυπο με μια σφραγιδα τοπυ υπουργειου το οποιο σχιζεται για πλακα! οποτε προσοχη !

με την παραπανω διαδικασια αποφευγετε την αναμονη των 20 ημερων για την νεα αδεια, σε περιπτωση που πατε σε ΚΕΠ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bassakos : 11-09-11 στις 10:49

7. The Following User Says Thank You to Bassakos For This Useful Post:

nikos1400 (11-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Οπως τα λεει ο φιλος Bassakos ειναι, με την διαφορα οτι βαζεις τα στοιχεια του αγοραστη στην αδεια πριν τις υπογραφες και την αδεια αν δεν εισαι διεκπαιρεωτης την παιρνεις μετα απο 10 ημερες εργασημες. Ελπιζω να βοηθησα

9. The Following User Says Thank You to big-mac For This Useful Post:

Bassakos (12-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή τι γίνετε αν ο πωλητής δεν έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    για μεταβίβαση θες τ ταυτότητα σου κτεο τέλη κυκλοφορίας κ τ άδειά κυκλοφορίας του οχήματος + παράβολο + μπορεί να χρειαστείς έναν φάκελο εάν το αυτοκ ειναι απο άλλο νομό-περιφερια

τι γίνετε αν ο πωλητής δεν έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας;

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tipgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι γίνετε αν ο πωλητής δεν έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας;
    απο οτι ακουω τωρα τελευταια, δεν εχει σημασια.
    το χρεος παει στην εφορια του για τις χρονιες που ητανε στην κατοχη του,
    και εσυ ξεκινας απο την ημερομηνια μεταβιβασης σου.
    100% επισημα βεβαια, δεν ξερω.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό που λες Νίκο...Όπως το είπες είναι...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο οτι ακουω τωρα τελευταια, δεν εχει σημασια.
    το χρεος παει στην εφορια του για τις χρονιες που ητανε στην κατοχη του,
    και εσυ ξεκινας απο την ημερομηνια μεταβιβασης σου.
    100% επισημα βεβαια, δεν ξερω.

Να προχωρήσω στην μεταβίβαση η θα έχουμε πρόβλημα στο υπουργείο και θα μου ζητάνε διπλά τέλη για να εκδώσουν νέα αδεία;

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP