Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 330Ci : 02-01-10 στις 02:32
με το τσιγκελι στα βγαζουμε...
δεν κανεις καμια παρουσιαση του αυτοκινητου, να βαλεις και καμια φωτο να ξερουμε γιατι μιλαμε?
σιγουρα η υπερτροφοδοτηση ειναι αποδοτικοτερη απο αλλες μετατροπες....
Τα επιπλέον 1500 για πεταλούδα και εκκεντροφόρους δεν ήταν και τόσο πολλά. Η εξάτμιση δεν μπήκε τόσο για λόγους βελτίωσης, όσο για ήχο και οικονομία υλικών (αλλαγή καζανιών) και σε κάθε περίπτωση, ό,τι και να κάνεις στο μοτέρ, αυτή θα μείνει.
Οικονομία για 6.000 γιούρια τώρα...
Μην εισαι τοσο σιγουρος ...Ναι μεν οι αγριοι εκκεντροφοροι αποδιδουν ψηλα, αλλα πρεπει να υποστηριζουν και τα ελατηρια των βαλβιδων! Δεν ξερω που ειναι τα ορια τους ,αλλα δεν ειναι και σταθερα ,αφου γερνανε με το περας των χιλιομετρων. Επισης τα κινουμενα μερη ενος κινητηρα ειναι ζυγισμενα και ζυγοσταθμισμενα για το ευρος στροφων λειτουργιας του + ενα περιθωριο ασφαλειας! Μην το εξαντλησουμε...οι κραδασμοι και οι ταλαντωσεις θα προκαλεσουν ζημιες με το περασμα του χρονου
Σωστος εξαλου φαινεται στην δυναμομετρηση οτι μετα τις 7100 εχει πτωτικη πορεια η καμπυλη
Σπύρο το ξέρω αυτό που λές για τα ελαττήρια των βαλβίδων (δες τί έχω γράψει πιο πρίν).
Μου έκανε εντύπωση που μιλούσε για κόφτη στροφών στις 7600 (μετά το διόρθωσε).
Εγώ ξέρω οτι στην δική μου τότε δυναμομέτρηση, στις 7000 που είχα κόφτη, η καμπύλη μέχρι και εκεί δεν είχε ακόμα πτώση. Υποθέτω θα τραβούσε λίγο ακόμα.
Ναι Γιαννη αλλα μετα για να εκμεταλευτεις το υψηλο οριο περιστροφης θελεις ελαφρωμα στο βολαν, βασικα αλλαγη με αλλο μονης μαζας, δισκο με ελατηρια...Αλλαζοντας τον χαρακτηρα του αυτοκινητου σε πιο κοντραδικο στυλ!
Μην σου πω οτι αμα το παρακανεις με τον κοφτη πρεπει να κοντυνεις και ενα κλικ το διαφορικο σου!
τα εκανα και τα τρια μαζι αχαχαχαχχα σωστος
Φοραω μονης μαζας αλουμινενιο ,δισκο με ελατηρια και απο 2,93 φορεσα του καμπριο 3,07 βημα με 45% μπλοκε