μέσα και εγώ για καφέ
μέσα και εγώ για καφέ
Η 4η συναντηση του BMW Club Chania το σαββατο 23/7..........!!!! Ραντεβου στις 7:30 μμ στους Αγιους Αποστολους στο μεγαλο παρκινκ...Εννοειται με πολυ βεζινα και ακομα περισσοτερη διαθεση....! Να ειστε ολοι εκει....
Υ.Γ. εφοσον στησουμε τα αυτοκινητα χωρις να κλεισουμε το περασμα του δρομου και δεν ενοχλουμε, δεν θα φυγουμε αν ερθουν παλι τα οργανα της ταξης να μας διωξουν.....!
f/b group :
https://www.facebook.com/?ref=home#!...152288913?ap=1
δηλαδη οταν εσυ πας βολτα με το αμαξι καλη ωρα σημερα που ηταν το αμαξι σου παρκαρισμενο στα συνορα Αγιας-Μαρινας Πλατανια πηρες ειδικη αδεια
ή αμα πας βολτα με το οχημα σου κ ενα φιλος σου σε ακολουθησει με το οχημα του θα πρεπει να ενημερωσεις τον εω λογω δημο ???
στη προηγουμενη συναντηση ηρθαν οι αστυνομοι κ μας ειπαν να παρκαρουμε νομιμα διοτι ειμασταν παρανομα σταθμευμενοι και κλειναμε χωρο ταβερνας-ουζερι παραπλησια του κεντρικου παρκινγκ (ειχε λυσσαξει ο ιδιοκτητης)
αν ειμαστε νομιμα σταθμευμενοι δεν κουναμε ακομα κ η μερκεν ν ερθει
1ον..........με ειδες και δε μου μιλησες....γιατι ρε Φανη???...αν και δεν γνωριζομαστε......απο οτι θυμαμαι δηλαδη........ευκαιρια ηταν!!!! αφου δεν γνωριζομαστε.........απο οτι θυμαμαι και παλι .........που ξερεις το αυτοκινητο???
2ον εγω νομιζα οτι θα παιζαμαι καμια κωλια ρε φιλε ετσι οπως το γραψες στο πρωτο σου ποστ....... για αυτο ελεγα αδειες κτλ!!! Γραψε λαθος ....σορρυ!!!
Δυστυχως παλι δεν με βλεπω να'ρχομαι...
Εχω γαμο που δεν μπορω να αποφυγω
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Κι εγώ με βλέπω απών.. Τώρα καλοκαίρι μάλλον καλό θα ήταν να κανονίζονται οι συναντήσεις καμιά Δευτέρα απόγευμα ας πούμε.