Σε αυτο εχω μια διαφωνια. Αυτο ισχυει αν και μονο αν η επιφανεια του τακακιου της πολυπιστονης δαγκανας ειναι μεγαλυτερη απο την επιφανεια του μονοπιστονου που αντικαθιστα. Η απαγωγη θερμοτητας δεν βελτιωνεται με τον αριθμο των εμβολων αλλα με το μεγεθος της συνολικης επιφανειας τριβης. Σιγουρα ομως βελτιωνεται η αισθηση με τα πολυπιστονα.
Αν για παραδειγμα μπορουσαμε να εχουμε μια μονοπιστονη απο πχ Μ5/Μ6 με μεγαλυτερο εμβαδον τακακιου απο μια πολυπιστονη τοτε δεν θα εχουμε καλυτερο φρεναρισμα με την πολυπιστονη.
Στις περισσοτερες των περιπτωσεων ομως, τα πολυπιστονα εχουνε μεγαλυτερα τακακια, γιαυτο και ειναι πιο αποτελεσματικα (αλλαζοντας βεβαια το brake bias δηλ την κατανομη εμπρος-πισω μερικες φορες εχουμε αντιθετα αποτελεσματα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα προς συζητηση)
Παιδια εγω εχω βάλει εμπρος 345x28 και δαγκανα bmw performance χωρις κανενα προβλημα! Ελπιζω να σας βοηθησα και οτι αλλο θελετε γι' αυτο με ρωτατε!
Z4 DCT (13-04-11)
Αν εχεις 348x32 το πιθανοτερο οχι, λογω παχους και οχι διαμετρου. Η CSL δισκοπλακα εχει διαμετρο 345x28 και η performance δουλευει μια χαρα σε αυτο το set up.(μου κανει εντυπωση βεβαια το 32 παχος που εχεις, μιας και το Ε92 Μ3 εχει 30. Εισαι σιγουρος?)
Αν θες την γνωμη μου, κρατα τις δισκοπλακες σου, βρες δυο αψογες μετχ/νες 4πιστονες μεγαλες απο porsche turbo και με ενα ζευγαρι ανταπτορες εισαι ετοιμος. Η πιο value for money λυση. Οχι η πιο εντυπωσιακη αλλα σιγουρα αποτελεσματικη και αρκετα οικονομικη.
Z4 DCT (13-04-11)
Πριν φόραγα 325x25 απο e46. Σημειωτέον οτι το κιτ είχε ανταπτορες γνήσιους της brembo αλλα εγω προτίμησα φτιαχτούς από μηχανουργείο!