giannis_compact (15-07-13), kostas 325 (14-07-13)
Λαρ'σα Λαρ'σα σ'είδα και λαχτάρσα...lol
Y.Σ. Για τους ....άσχετους..Δεν είναι βρισιά.Έχει να κάνει με τον καιρό....
emoticon δεν βλεπω!!!
Θέλεις τέτοιο Άρη μου
ή κάτι τέτοιο?
Ποιος εισαι εσυ παλι?
Εστω οτι εμεις ειμαστε τα ανθρωπακια και συ ο εμπειρος. Ειναι πιο λογικο να μην αλλαζεις λαδια, καθως καποια στιγμη γνωριζεις οτι θα σπασει το μοτερ; Εγω τωρα θα βαλω καινουριο μοτερ. Να μην αλλαξω καθολου λες, ε; Καποια στιγμη θα το κανει το κραου, ετσι κι αλλιως, ας τα αφησω να γινουν λασπη μεσα. Λες να το κανω ετσι, ε;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis_compact : 15-07-13 στις 01:15
BILL007 (15-07-13), ghost-rider (17-07-13)
Γιάννη νομίζω φίλε ότι με τα ανθρωπάκια ενοουσε τα emotion...
quattro ist fur sissies
BILL007 (15-07-13)
Ζητω συγνωμη τοτε, δεν το καταλαβα.
BILL007 (15-07-13)
Όπως μπορεί να δει - όποιος μπορεί να δει - σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και έχω
διαβάσει όλα τα σχετικά ...λαδο-νήματα (Skyline IS). Οι εξηγήσεις που έχω δώσει για το συγκεκριμένο θέμα άπτονται της επιστήμης της μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς και της ψυχολογίας παρά της ...μηχανολογίας.
Πρώτον, η γνωστή (ελληνικη?) καχυποψία και οι θεωρίες συνωμοσίας για το οτιδήποτε. Αποκλείεται να αντέχει τόσο.....το κάνουν για να χαλάνε εκτός εγγύησης....το κάνουν
για τα leasing...κτλ...κτλ (Κυρίως θα έλεγα αφορά την Ελλάδα αλλά όχι μόνο).
Δεύτερον, αν είναι να αλλάζουμε λάδια κάθε δύο χρόνια ή κάθε περίπου 25.000χλμ., όπως λένε αυτοί που το φτιάξαν το @#$$μένο πως θα ασχολούμαστε εμείς με το
αγαπημένο μας αυτοκίνητο. Πόσο detailing να αντέξει κανείς...lol (αφορά όλη την Υφήλιο).
Τι βαθμο συγγενειας εχεις με τη Σασα?