trueno (10-04-14)
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
Alex_ (06-04-14)
Όταν πάρεις απόφαση να αλλάξεις θα το ξέρεις ήδη...Γνώμη μου τα Saab άνετα γρήγορα καλά εργαλεία που τα παίρνεις φτηνά γιατί έκλεισε η εταιρία. Ποιότητα μεσαία.
Volvo γρήγορα με άξονα την ασφάλεια. Το επόμενο αυτοκίνητο μου για την οικογένεια που θα έχω θα είναι ένα από αυτά.
Τώρα αν θες Αθήνα Θεσσαλονίκη σε 3-4 ώρες, να είσαι "αγγλος",να οδηγείς γρήγορα, να πετάς και όχι να οδηγείς, γιατί κοιτάς να αλλάξεις;
μη μασάς Νίκο, δεν είναι το τέλος του κόσμου.
Είχα Ε46 4πορτο και με τα δίδυμα πήρα Ε92 που είναι κουπέ και δε ξαναμπήκα στο Ε46
Τώρα είναι 10 χρονών τα μικρά και ακόμα δεν έχω πρόβλημα!
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
Τα saab γαμανε απλα!!!!
Λοιπον στα σοβαρα τωρα...
Εχουμε αλλαξει 3 στην οικογενεια.
Εχουν επιδοσεις χωρους αξιοπιστια ποιοτητα κατασκευης ποιοτητα κυλισης
Αλλα εχουν ακριβο σερβις και γενικα τα ανταλλακτικα τους τεινουν να γινουν
δυσευρετα.Τα πιο παλια δεν ειχαν καλη ακαμψια στα τελευταια μοντελα ομως εχει βελτιωθει σε παρα πολυ μεγαλο ποσοστο.
Το ενα μας saab εφτασε τις 500000 χλμ τα αλλα δυο γυρω στις 130000
Εφοσον αποφασισεις πες μου να σου πω συνεργειο που τα ξερει απ'εξω και ειναι πολυ εμπειροι στα συγκεκριμενα.
Δεν εχει αξια μεταπωλησης.
Πραγματικα ομως ειναι σκυλια! Εαν ηταν πισωκινητα θα τα ειχα και πανω απο τα BMW.
Ptboul (16-04-14)
τα σημερινα σααμπ ειναι οπελ με διαφορετικο σημα. δεν θεωρω οτι η διαφορα στα χρηματα μεταφραζεται σε αντιστοιχη διαφορα στη ποιοτητα ,επιδοσεις κτλ
Γιατι το 316 που κανει 30000 μεταφραζει τιποτα?
Μην τρελαθουμε
η απαντηση θα ειναι υποκειμενικη καθως ειμαι bmwdakias.αν μιλαμε για ε90 316 ναι. καλυτερη ποιοτητα,καλυτερη αξια μεταπωλησης, αναιμικος κινητηρας αλλα οικονομικος σε σχεση με τα τουρμπο της σααμπ, πιο ομορφο, πισωκινητο,φθηνοτερη συντηρηση,καλυτερη συμπεριφορα σε σχεση με την υποστροφη των τουρμπο σααμπ και τελος πιο τιμια προταση. οχι καμουφλαρισμενο οπελ με 50% αυξηση στην τιμη. οαταν λεω τιμια δεν εννοω φτηνη, αλλα αυτο που βλεπεις αυτο παιρνεις
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 16-04-14 στις 14:24
Ptboul (16-04-14)