Πάντως στην αρχή του βινδεο λένε οι άνθρωποι best premium luxury automotive αυτοί λέει είμαστε δίκαιο μου ακούγεται κάτι σαν καστα ινδική
Πάντως στην αρχή του βινδεο λένε οι άνθρωποι best premium luxury automotive αυτοί λέει είμαστε δίκαιο μου ακούγεται κάτι σαν καστα ινδική
αντε γεια...
Karizma Z4 (26-10-13), paganis (19-10-14)
Δεν ξερω πως αισθανεται ο καθενας που μπαινει εκει μεσα,ποσο περηφανος και "μαμαω και δερνω"...Δεν ειμαι μεσα στο μυαλο καθενος και στα απωθημενα του...
Εγω ξερω οτι μπηκα για τον προφανη λογο της δημιουργιας του...Οχι επειδη ειναι luxury cars...Αλλα επειδη ειναι σοβαρα βελτιωμενα luxury cars...Κοινως για την βελτιωση...Και για να βρισκω κανεναν που να "παταει" μεχρι τα 300+ μαζι μου...
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
Οι περισσοτεροι ιδιοκτητες αυτοκινητων εκει μεσα,τα "τρωνε" με ψωμι κανονικα...
Λιγοι απο αυτους δεν εκμεταλλευονται εστω και λιγο αυτο που εχουν στα χερια τους...
Και προς Θεου δεν κατηγορω τους υπολοιπους π.χ που αγορασαν μια 997 Turbo ή κατι αναλογο απλα για να την εχουν στο γκαραζ τους ή για να πηγαινουν στα μπουζουκια,απλα αυτους που τα "σκαλιζουν" και τα ξεζουμιζουν στον δρομο τους χαιρομαι λιγο παραπανω!!!
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
pilot (28-10-13)
Όχι απαραίτητα απλώς ξέρεις τι έχω δει μέχρι τώρα? Εκτός από ορισμένους που βρήκανε κληρονομιά ή κέρδισαν το λαχείο.Οι περισσότεροι δεν ειναι μεροκαματιάρηδες σαν και μένα οι οποίοι κάνουν μια δουλειά με άλλο κύρος και άλλα λεφτά.Με άλλα λόγια όπως και να το κάνουμε ένας γιατρός πχ έχει άλλο επιπεδο άλλη παιδεία γενικότερα χωρις να ισχυει πάντα απλώς λέω ένα παράδειγμα φιλικά παντα.
///M-POWER
E89 Z4 sDrive35i DCT
Tuned by Ace Motorsport
A8hnaios (03-11-13), alexm (26-10-13), aristent (26-10-13), Bazil Van Sinner (26-10-13), chrisgiapz3 (26-10-13), dark knight (27-10-13), deepBLUE (26-10-13), Dimzan (25-11-13), gant (26-10-13), jkourkoulis (27-10-13), joseph (26-10-13), KalpasM3 (26-10-13), kwstakhs_Z4 (24-12-13), nikos1400 (27-10-13), pilot (28-10-13), VanVIC (26-10-13), zografias (17-12-13), ΔημήτρηςΜ3 (03-11-13)
Και κάτι που θυμήθηκα.Αν θυμάστε παλιότερα υπήρχε ένα κλειστό φόρουμ που αφορούσε την BMW και ειδικά τα μοντέλα της Μ. Αναφέρομαι σε όσους θυμόνται το mbmw.gr όπου ήθελαν μόνο μέλη με Μ και πολύ δύσκολα δεχόντουσαν ακόμα και μετατροπές αρκεί η μετατροπή να είναι καλή και να φτάνει την ποιότητα του γνησίου.
///M-POWER
Bazil Van Sinner (26-10-13)